Почетна / Фудбал / Звезда

Вујаклија: Чачани нису хтели да им помогнем, добро да не одох у Казахстан

Црвена звезда је капарисала срђана Вујаклију у августу и од тад у Борцу на њега нису рачунали?
ФОТО: Н. Неговановић

Дошао сам на тренинг, рекли су ми: „Од данас си суспендован и више ниси наш члан“. Све то због тога што сам потписао предуговор са Црвеном звездом – присетио се Вујаклија.

Борац вам је нудио да продужите уговор?

Нисам ни добио понуду уговора. Искористио сам своје фудбалско право, никога ништа нисам преварио.

Желели сте да играте за Борац до зиме?

Рекао сам им да ме пусте да играм, да ћу им помоћи головима, па да се растанемо пријатељски. Нису хтели ни да чују.

Како сте проводили дане до доласка у Звезду?

Психолошки ми је било тешко без утакмица, тренирао сам индивидуално. Подршка супруге Светлане ми је много значила, говорила ми је да ће све да дође на своје.

После сјајног јесењег дела прошле сезоне, Срђан Вујаклија је требало да настави каријеру у Казахстану.

Постојало је интересовање Ордабасија, причао сам са председником клуба. Питао ме је да ли сам заинтересован да дођем тамо. Нисмо остварили сарадњу, драго ми је што је испало тако јер сам сада у Звезди. Одувек ми је био сан да заиграм за Звезду.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sale
Mali dao dva gola i rasprdeo se ko da je Mesi hahahahahahahahahahahaha decko spustaj se na zemlju brzo .
Posmatrac
Vrhunski napadac za nasu ligu. Kako je samo odigrao proslu sezonu u Borcu... Zaista se retko desava da napadaci nekog prosecnog domaceg kluba kao sto je Borac daju toliko golova za sezonu, posebno sto je on dao 3 komada Zvezdi + je imao 3 ili 4 asistencije protiv Zvezde. Borac je jesenas sam sebe potkopao sa tom odlukom da suspenduju Vujakliju. Da im je on igrao sigurno bi imali bolje rezultate. Zaista mi je cudno da on ima 29 godina, a da mu niko pre Borca nije dao ozbiljnu sansu. Zelim mu puno srece iako nisam navijac Zvezde nadam se da ce dati jos dosta golova :)
Branko
Sa naocalama, ali onim za gledanje pomracenje sunca.
Posmatrac
Razumem da si kao navijac Borca ljut na Vujakliju zbog tog predugovora sa Zvezdom, ali ja mislim da su bas u upravi Borca krivi za to. Tesko je ocekivati da bilo koji domaci klub zeli da kupi igraca kome ugovor istice za pola sezone. To cak ne rade ni u jacim ligam, vec samo u Kini i arapskim zemljama gde imaju para na bacanje. Ako je Borac hteo da proda Vujakliju i da dobro zaradi onda je trebalo da ga proda Ordabasiju kada je dobio ponudu. Sve ostale varijante prodaje na leto su bile nerealne. Sto se njegove igre tice on je prosle sezone zaista imao impresivne rezultate. 18 golova (15 u prvenstvu i 3 u kupu) su zaista velika stvar za igraca koji igra u jednom klubu kao sto je Borac. Slazem se da su tome u velikoj meri kumovali njegovi saigraci, ali opet i njemu treba odati priznanje. U Srbiji sam gledao igrace kojima saigraci serviraju loptu na tacni i oni uspeju da promase prazan gol.
Прикажи још одговора
Cacanin
Dosta mi je vise ovakvih kao ti. Prevario si nas,I na nagovor Terzica,nisi potpisao ugovor,da Zvezda neplati za tebe. A zaboravljas,da si u stvari ovde I postao igrac,u 27 God. ne znam zasto vise dovodimo ovakve,damo I'm da igraju I oni nas prevare, a mnogo je takvih. Isto I Ozegovic,decko je u Borac dosao fudbalski mrtav,a danas ne poznaje nikog u Cacku,a X je takvih ,koji su nam to uradili. Treba decu gurati is Cacka I okoline,pogotovo sada kada smo sigurni putnici u drugu ligu,pa sa njima pokusati da se vratimo,jer smatram da Cacak I Borac,I ako mnogima to je smesno,ipak veliki klub,I zasluzuje Super ligu..
Labud
Cacak je veliki klub i zasluzuje da igra Super Ligu. Ali tamo strukturno stvari ne stoje dobro. Kao ni u vecini klubova. Ogromni dugovi, pitaj boga odakle pare dolaze i gde odlaze. Kada se to ne sredi, dzaba bilo koja prica. To je sustina srpskog fudbala.
Данило
Вујаклија, добар си играч, срчан и борбен то ми се посебно свиђа...Само напред јако и предано, мора за тебе бити на свакој утакмици места. Исто ми се свиђа Плавшић. Цео тим Звезде је квалитетан, и када би имали тренера типа покојног Бранка Станковић, уз дораде у одбрани, много би могли!!! Овако нажалост то је то...,? Позитивна је ствар да се дуг клуба смањује, и то је по мени најважније.
SrbaSever
Sta li si ti gledao?!?
JA
Samo se ti nadaj da ces uspeti u Kazahstan da odes. Pa nisi ti Maksimovic, on je dve klase iznad.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.