Почетна / Фудбал / Звезда

Боаће: Голове посвећујем саиграчима, без њих не би било ни погодака

Ричмонд Боаћи није успео да се на дебитантској утакмици против Новог Пазара упише у стрелце, али је у другој, против ОФК Бачке (3:0) то учинио два пута
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Гол по мечу, то је за сада статистика Ричмонда Боаћеа, ако се изузму наступи у пријатељским утакмицама.

Форма Звездиног нападача радује све у клубу пред важне дуеле који очекују црвено-беле током наредних недеља.

- Одмах морам да нагласим да голове посвећујем саиграчима. Да није било њих, да није било заједничког труда који смо уложили и у припреми ове утакмице, не би било ни ових голова и много сам им захвалан - изјавио је Боаће након утакмице.

Могао је нападач да постигне и више од два гола.

- Имао сам један велики промашај, али у фудбалу је најважније наставити даље, чак и ако се то догоди. Нисам одустао, желео сам да се искупим и захваљујући саиграчима успео сам у томе. Нападачима се увек догоде и промашаји, најважније је не одустати, не предати се.

Тандем Канга - Боаће за сада веома добро функционише.

- Пратим како се Канга креће, и чим помислим да је у ситуацији да асистира, покушавам да му се понудим, тражим лопту, и за сада имамо добру сарадњу.

Следећа утакмица је једна од најважнијих у српском фудбалу.

- Следећа утакмица је дерби, али ова је тек завршена. Радићемо напорно током наредне недеље како бисмо се добро припремили. Саиграчи су ми причали колико је та утакмица важна, али свака је важна.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Anton
A la Pjer Boja tip igraca! Odlicna kupovina/pozajmica sta vec
Joca
bio bi red da jedan gol posveti i sudijama
Драган Бгд
Да игра у патизану,могао би он многима да се захвали,за почетак Бојану Радовановићу.Али дечко игра у Звезди,једном од светских великана,секундарци.
A ti se bavis zvezdom
Igra ti partizan nesreco
PENZIONER
Nesto, nesto, Zvezda je zlo, nesto, nesto, mrzim Zvezdu, nesto, nesto, caps lock, nesto, nesto, vreme vise provodim na Zvezdu iako navijam za Partizan, nesto, nesto, dugogodisnji kompleksi od Zvezde.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.