Почетна / Фудбал / Звезда

Плавшић: Дођите да нас подржите, бићете задовољни!

После двомесечне паузе фудбал се поново враћа на Маракану. Црвено-бели у суботу од 15 часова дочекују екипу Новог Пазара
ФОТО: В. Марковић

Подршка Делије на стадиону „Рајко Митић” могла би да буде један од највећих адута овог клуба у борби за одбрану шампионске титуле. Клуб је одлучио да за пролећну премијеру против Новог Пазара улаз буде бесплатан.

И поред свих припремних утакмица и тренинга, морам да признам да сам се ужелео такмичарског фудбала. Једва чекам да сутра судија означи почетак меча. Знам да подршка неће изостати, навијачи су увек уз нас и они су нам заправо највише недостајали током ова два месеца – рекао је Плавшић.

Звездин везиста истиче да утакмице на Маракани носе посебну тежину.

У сваку утакмицу улазим максимално фокусиран и дајем све од себе, тако да су ми заиста пријали пријатељски мечеви. Задовољан сам како је екипа играла и у Словенији и на Кипру, одлично се сви слажемо и разумемо и то се види кроз добре резултате које постижемо. То је заправо најбољи позив навијачима, показали смо да ће на нашим утакмицама моћи да уживају у атрактивним потезима и мноштву голова. Такође, потребна нам је њихова подршка јер је, када истрчите на Маракану, осећај много другачији и притисак већи. Играти пред Делијама је нешто што многи фудбалери сањају. Ја сам тај свој сан остварио тиме што сам дошао у Црвену звезду и захвалан сам што имам прилике да живим сан из утакмице у утакмицу.

Навијачи ће, без сумње, уживати у лепој фудбалској представи.

Надам се да ће наше присталице видети победу. Сигуран сам да ћемо се борити до последњег судијског звиждука како бисмо наставиили серију победа коју смо започели пре паузе – рекао је Плавшић и поручио:

Улаз на утакмицу је бесплатан, нема разлога да се не видимо у 15 часова на Маракани. Знам да ће ко год воли Звезду бити на стадиону.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezdas
Srecno sutra.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.