Почетна / Фудбал / Звезда

Асеведо чека да се прода Ристић па да дође у Звезду

Жерсон Асеведо је управи Црвене звезде запао за око пре годину дана, у пријатељској утакмици са Уралом
ФОТО: ФК Урал

Чилеанац Жерсон Асеведо, од лета 2016. године фудбалер казахстанског Каирата, могао би да буде појачање Црвене звезде.

Споразум са Чилеанцем још је у магли и зависи од неколико фактора, а највећи је хоће ли се трансфером Михаила Ристића обезбедити новац за такав аранжман.

Асеведо је управи Црвене звезде запао за око пре годину дана, у пријатељској утакмици са Уралом. Био је убедљиво најбољи на терену и одлучио победника голом из слободног ударца.

Реч је о везисти рођеном 1988. године, класичном плејмејкеру. Од 2010. до 2016. године играо је у Премијер лиги Русије, носећи дресове Урала и Мордовије.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zvezdaš
Terzo priberi se malo,ne ponavljaj Lukićevu politiku!!!Imamo 15 igrača u veznom redu,ko će njih sve da isplati,više od pola neće igrati i na kraju će tužiti klub i eto problema,a odbrana ništa.Pa ljudi nemamo mi budžet Gvanžua ili Šangaja pa da možemo plaćati toliko igrača.Ne sviđa mi se put kojim idemo.Nadam se da ovaj ne dolazi,inače neće biti dobro po nas.
SrbaSever
Potpisujem svaku rec tvoju! Opet smo krenuli stramputicom doodjenja otpada iz inostranstvar i gomilanje 34-40 igraca. Lukiceva taktika se ponavlja, a sledi nam i njegov rezultat.
zvezdas nk
Podrska za Grofa i Terzu.aovi nazovi navijaci su isto tako pljuvali Radonjica prije dvije godine.
VEČITI DELIJA
Ovaj izgledom podsjeća na Teveza . . .
igor ds
Vece pojacanje od Milijasa,sigurno,u ovom trenutku!
Carnex
Zvezda postaje Mordovija 2.Da je srece pa da ispadnu iz lige kao ruski klub.Ali dok je vodje,Kokeze,Mrakica,Babarogica,to se nece desiti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.