Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда жели грчког Месија, Шарлроа тражи много пара

Доскорашњи репрезентативац Грчке Сотирис Нинис интересантан црвено-белима, проблем представља обештећење
ФОТО: Ројтерс

Лукман Харуна не би ни долазио у Београд на лекарске прегледе да је претходно договорен долазак Сотириса Ниниса. Део руководства Црвене звезде опипао је пулс за евентуално ангажовање доскорашњег репрезентативца Грчке, али је спречило велико потраживање Шарлроа за обештећење.

Нинису наредног лета истиче уговор са белгијским клубом, од новембарских дана га нема у тиму и ти подаци давали су наду да би могао да у експресном року договори прелазак у Црвену звезду. Најтрофејнији српски клуб није у могућности да плати обештећење и, за сада, нема ништа од реализације.

Сотирис Нинис је офанзивни везиста, рођен је 1990. године и има иза себе бројне сезоне у елитној лиги Грчке, највише као фудбалер Панатинаикоса. Био је кратко и у ПАОК-у, али се вратио у атински клуб. Имао је епизоду и у Италији, носио дрес Парме у такмичарској 2012/2013.

Од 2015. је у Белгији, забележио је 26 првенствених утакмица, уз четири гола. Планира да промени средину, а као једна од опција и даље стоји Црвена звезда.

Због вештине баратања лоптом Сотирис Нинис има интересантан надимак – Меси из Грчке!

Предвиђана му је блиставија каријера, али већ има довољно искуства на врхунском нивоу и није касно да направи бљесак. Последњи пут за репрезентацију Грчке добијао је позив 2015. године.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Branko
Sta ce nama grcki mesi kad imamo brdo sprskih. I inace ovaj Nisis je albanac i podrzava nezavisnost tzv. kosova i sve to i mi zelimo da ga jos uz to i izdrzavamo?! Nejasne odluke. Ne vidim razlog zasto da dovodimo kreativnig veznog igraca kad imamo te igrace. Kanga je tu, Babunski decko najveci talenat sa ovih prostora je tu i ne dobija sansu, a kad ode negde drugde i pokaze da mu treba samo malo utakmica bice e a u Zvezdi nista nije hteo... Sramota je..delom je to i krivica Grofa koji svojom nekom tvrdoglavoscu steti Zvezdi....pravi je trenutak da on u januaru napusti zvezdu zahvalimo se i dovedemo nekog ko nema takav ego. Dosta klinaca ceka na sansu,a Zvezda dovodi Vukajliju i Milica nedokazane napadace iz JSL da s njima jurimo evropu?! Inace momke koji navijaju za Partizan i prosli su Partizanovu skolu. Imamo fantasticne napadace Joveljic, Vukicevic, Ilic.. Momci cekaju sansu... pusti te price mladi su poletece.. u jednom City,MU,Arsenalu,Juventusu,Bajernu igraju momci od 18 godina.
olio
Kakve veze ima ko za koga navija? Treba da se bore na terenu i da daju golovo ako su uopste u stanju.
FkpCascais
Pogledaj na soccerway sastave ozbiiljnih timova i tih koje si naveoo i pogledaj koliko imaju igrača ispod 20 godina i koliko nastupa i minutažu imaju. ... Uostalom, ceo tekst si napisao samo da bi kao rekao da ne treba Ninis nego da igraju 18-togodišnjaci... Biniću biniću, potpiši se barem
Zvezdaš
Pa zar i iz PAOK-a da dovodimo....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.