Почетна / Фудбал / Звезда

Божовић: БСК има неколико играча пониклих у Звезди, али да су бољи остали би овде, шанса Милошевићу (ВИДЕО)

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић изјавио је да би све сем победе над друголигашем БСК Борчом у осмини финала Купа Србије била катастрофа
ФОТО: Н. Неговановић

Један од циљева је да освојимо Куп. Искуство показује да треба да будемо опрезни јер смо прошле године елиминисани од Борца, пре две године смо такође испали у осмини финала и неће бити лако. Ово је такмичење у којем нема исправке, надам се да ћемо ћемо да победимо, а све осим тога била би катастрофа – рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону „Рајко Митић”.

Божовић истиче да познаје састав некадашњег суперлигаша из Борче, посебно што у свом тиму има неколико бивших фудбалера Црвене звезде.

Иличић и Маринковић су били са нама на припремама у Словенији, Јокић и Жерађанин су поникли у Звезди. Игра против Звезде је велики мотив свим нашим бившим играчима и сигурно ће пружити свој максимум, али, без намере да неког увредим, да су бољи остали би овде.

Божовић је најавио да ће сутра пружити прилику играчима који нису имали велику минутажу у досадашњем делу сезону, попут Андрије Луковића и Стефана Милошевића, као и да је Гелор Канга повређен.

Имамо младе и талентоване фудбалере који заслужују прилику у оваквим утакмицама, мада права шанса је тек када одиграју неколико мечева у континуитету. Не можете после једне утакмице да кажете да ли је то то. Са друге стране, тешко је и свима пружити прилику. Што се тиче Илића, на његовом месту је конкуренција оштра, Вијеира ће сигурно играти, а ту су и Орландић и Сикимић. Тешко да ће сада да добије шансу, али сигурно да ћемо покушати и њега до краја сезоне да уклопимо у тим.

Божовић се кратко осврнуо на меч против Спартака у Суботици минулог викенда, иставши да је задовољан игром свог тима, иако није успео да победи.

Утакмица између Црвене звезде и БСК Борче игра се у среду од 16 сати на стадиону „Рајко Митић”.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rajko
Ovaj gospodin bolje motivise tudje igrace nego svoje.
Bato
Mozda bas to hoce jer ti igraci u BSK-u koje spominje su Zvezdini i mozda mu je cilj da ih naljuti da pokazu sta znaju ako odigraju dobro vrati ih na Marakanu ako ne ostaju na pozajmici :)
србија
Од овог Црногорца ми се смучило више са његовим поцењивачким ставом према противничким играчима и екипама. Па Грофе да у и та деца имала др. Терзу у залеђини и да је и њима дувао ветар у леђа и кад нема ветра и да су и они имали неког ко би их гурао, као што поједина деца имају своје гураче у клубу и они би били у звезди, то сам осетио и осећам са својим сином који је играч Радничког из Ниша
realno
Zasto ste ga dovodili ako znate da je konkurencija tako ostra? posle sezone neigranja... od njega nece ostati nista. Tako se guse talenti

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.