Почетна / Фудбал / Звезда

Катаи: За Лигу шампиона потребна срећа, Лига Европе реалан циљ

Најбољи стрелац Суперлиге Србије Александар Катаи, један од најзаслужнијих за 27. шампионску титулу Црвене звезде, поручио је да је пласман у Лигу шампиона велика жеља, али да је Лига Европе реалан циљ
ФОТО: Н. Неговановић

Никад се не зна шта може да се деси, зависи много од тога ко дође или оде. Битан је квалитет на путу ка Лиги шампиона, али је пресудна срећа. Пласман у групну фазу Лиге Европе изгледа реалније, квалитет имамо, потребно је само да се неке коцкице склопе – рекао је Катаи.

Стрелац 21 гола ове сезоне, гол више од дуго водећег Уга Вијера, био је импресионаран прославом титуле пред више од 42.000 навијача.

Можда смо мало и више славили против Радничког, јер смо много раније освојили титулу. Атмосфера на стадиону била је сјајна и захвалио бих се навијачима на амбијенту и подршци – поручио је крилни фудбалер и додао да је трофеј у потпуности заслужен.

Показали смо колико смо доминантна екипа током целе сезоне – јасна је била Звездина „десетка”, који се овај пут није нашао на списку селектора Славољуба Муслина.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rs
Realan cilj nam je cetvrt finale kupa Srbije, ligu uzimamo sigurno haha, a Evropa moze da ceka do 2019-20, kad budemo zreli..
Lone Wolf
Haha, nešto ti smešno, isčupali jedan bod od mogućih devet pa ste se okuražili?
MARKO DELIJA
Zvezda moze do Lige Sampiona imamo pravo da se nadamo samo da se dovedu pojacanja i onda juris na grupnu fazu Lige Sampiona mada ja bih bio zadovoljan i plasmanom u grupnu fazu Lige Evrope a sto se tice Partizana bojim se da ce zavrstit takmiceneje vec u 2 kolu ako nalete na Kairat ili Glazogov Rendzers jer protiv njih nemaju sanse
Cedo
Katai je najbolji igrac u Srbiji-
Delija
Sasvim je normalno da se nadamo Ligi Šampiona.Ja sem Olympiakosa i možda Legie i Victorie ne vidim nijednu ekipu koja igra bolje od nas. Ovu sjajnu ekipu će napustiti samo Grujić i možda Ristić a dovodimo tri sjajna stranca i tri,četiri naša igrača iz inostranih klubova.Takav spoj i kvalitet mora da rezultuje i uz igru kao juče i protiv Olympiakosa možemo u elitu,jer će posle grupne faze svaki igrač da vredi najmanje 10 miliona što klubu donosi mnogo.Liga Šampiona treba da bude jedini cilj jer mi smo ZVEZDA!!!!
Alo
Znas za ogranicenje stranaca?
Dragan Lo
Dominantna ekipa tokom cele sezone je sramno ispala iz Evrokupa, još sramnije iz domaćeg kupa. O kakvom kvalitetu Vi govorite?
Lone Wolf
Ne, nego ste vi dominantni, razvlačio vas je ko je stigao po našpim oranicama!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.