Почетна / Фудбал / Звезда

Гаврића нема у Грофовој визији, Лучанци га желе на позајмицу

Нема Ненада Гаврића у визији Миодрага Божовића, али је жеља многобројних суперлигаша. Највеће је, за сада, интересовање Младости
ФОТО: М. Рашић

Лучанци би радо видели крилног нападача Ненада Гаврића на позајмици до лета, али је питање да ли је расположен за такав аранжман.

Шеф стручног штаба Младости Ненад Миловановић тренирао је Гаврића у Напретку и зна да би његовим доласком у доброј мери повећао шансе за пласман у пелј-оф.

Крилни нападач би за узврат могао да дође до минутаже и оживи каријеру.

Гаврићев приоритет је одлазак у иностранство, Црвена звезда му неће правити пробелеме и уз делимично опраштање дугова добиће чисте папире за промену средине.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Lucanac
prica se po gradu da ce doci u Mladost...
laik
Gavrić može da bude odličan desni bek (desni spoljni), ima odlične predospozicije za to mesto, makar za početak bio i drugi na toj poziciji.
Jovan
Ista prica s njim kao i sa Stojanovicem,Andjelkovicem,Orlandicem..Sikimom.. a I strancima poput Vereda,Mbodja,Matosa...totalno promaseni i neupotrebljivi..Da su priliku igracima iz Zvezdine skole,jos 2 igraca Grujinog kalibra bi izgradili unazad 5-6 godina.Ovako su trgovali s polovnjacima,klub do bankrota...propast opsta...sad je sansa da se osveste..bilo je odista zadovoljstvo u Ivanjici pre par dana gledati uz Gruju,Luku,Rileta,Vuleta...pa Plavsica koji nije skola Zvezde ali igra ko da jeste..to je put da se spasava klub...Bozovic lepo rece...prodaja igraca I ako iakko moze grupa u Evropi...zakljucak je prost
Mile
DAJTE GA STALNO,NEKA GA VODI lALATOVIĆ SA SOBOM.
ma
Ma nke ide slobodno...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.