Почетна / Фудбал / Звезда

Милуновић пред Макаби: Најважнијa утакмица сезоне, рођени смо спремни

Немања је додао и да је Макаби „дисциплинован тим, са изузетно продорним играчима и тренером који инсистира на модерном схватању фудбала”
ФОТО: В. Марковић

Штопер Црвене звезде Немања Милуновић изјавио је да је пред екипом „једна од најважнијих утакмица сезоне” и да је тим „спреман” за дуел са Макабијем.

- Пред нама је једна од најважнијих утакмица у сезони. Досадашње партије нам уливају оптимизам, али Макаби је квалитетнији од свих екипа са којима смо до сада играли - изјавио је Милуновић, а пренео клуб.

Немања је додао и да је Макаби „дисциплинован тим, са изузетно продорним играчима и тренером који инсистира на модерном схватању фудбала”.

- Пред нама је права европска посластица. Сваки играч воли такве утакмице. Ми смо рођени спремни, то се не доводи у питање.

Звезда ће у плеј-офу за улазак у Лигу шампиона играти против израелског Макабија, а први меч је на програму у среду од 21.00 у Хаифи.

- Желимо да остваримо добар резултат пред реванш на Маракани. Чули смо да ће бити пун стадион у Хаифи, али ниједна атмосфера не може да се пореди са оном коју праве наши навијачи - изјавио је дефанзивац црвено-белих.

Милуновић је рекао и да екипа „прво мора да се покаже у Хаифи”, па тек онда да „размишља о реваншу”.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

"rumeni" karton
Samo pazi da nekome ne slomis nogu...
Srbija zemlja Zvezdaša
Najvaznija utakmica sezone za prave srpske sampione.
Slave
Milun legenda
Blagoje Jovovic
Ako ne prodjemo Makabi najverovatnije ces ti biti krivac, zapamtite ovo!
Frojdovac
Talijanski, zatvoriti sve pozadi a napred ima dovoljno talenta pa ce damo nesto.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.