Почетна / Фудбал / Звезда

Голман Звезде појачао Партизановог ривала

АЕК из Ларнаке противник је Партизана у трећем колу квалификација за Лигу Европе
ФОТО: Твитер/АЕК Ларнака

Милош Гордић, голман Црвене звезде и први чувар мреже младе фудбалске репрезентације Србије, идућу сезону провешће у АЕК-у из Ларнаке, саопштио је кипарски клуб.

Гордић је стигао на једногодишњу позајмицу, са правом откупа.

Он је одлучио да у редовима Партизановог ривала у квалификацијама за Лигу Европе „потражи минуте”, с оибзиром на јаку конкуренцију у Звезди, коју чине Милан Борјан, Зоран Поповић и Никола Васиљевић.

 

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Забрањена истина
Некада, голман Огњен Петровић дуго година био "други или трећи звездин голман" (први голман био славни Ратомир Дујковић), и није ишао на никакве позајмице, он постао стандардни голман Црвене звезде на 24г. а на 25г. постао и репрезентативац Југославије. Он био једини звездин голман који од све тадашње новине добио оцене "10" и за утакмици "Ливерпул - Црвена звезда из 1973г" и за утакмици "Црвена звезда - Реал из 1975г".. Пошто сада први звездин голман је "ветеран" (Борјан који ускоро пуни 35г.), логично би било да голман младе репрезентације Србије да буде "нјегова резерва", али он иде на неке позајмице - без повратка.. Сада Црвена звезда има два голмана на 34-35г. и Васиљевић, односно, међу прва три голмана нема ни једног испод 25г. Будућност Црвене звезде је небитна ствар? Ево један "куриозитет" из историје Црвене звезде: Голман Црвене звезде на најславне Звездине утакмице у Токијо био 20г. Звонко Милојевић, тада "млади голман на гол" а Црвена звезда постала светски клупски шампион!
Марко
Милоје је био врхунски голман, то је тачно.
@ Истина је горка
Звонко Милојевић бранио за Црвену звезду на најславне Звездине утакмице у Токијо, када Црвена звезда постала Светски клупски шампион 1991г. - тада он имао 20г. и те сезоне бранио на више значајних утакмица него "планирани први голман" Драгоје Лековић. (Звонко Милојевић на 18г. бранио на утакмице Купа УЕФА у Келн); 2001г. Тренер Зоран Филиповић одлучио да први звездин голман буде 20г. Владимир Дишљенковић а не 27г. Иван Ранђеловић; 2005г. Тренер Валтер Зенга (који био легендарни голман Италијанске репрезентације и Интера), одлучио да први голман те сезоне буде 22г. Владимир Стојковић а не 31г. Иван Ранђеловић; 2014г. Тренер Ненад Лалатовић је одлучио да први голман буде 18г. Предраг Рајковић, а не ветеран Дамир Кахриман.. Тренутно Црвена звезда има два голмана који имају 34-35г. Резервни голман је Васиљевић, нема ни једног голмана испод 25г. а шаље голмана младе репрезентације Србије на неке позајмице без повратка.. Потпуно нелогични потез!
Прикажи још одговора
Marko
Mnogo se sekirate pored nezamjenljivog golmana reprezantivca Kanade a tu je iskusni Popovic i Vasiljevic.Gordic nema sanse da brani i ovo je resenje najbolje za njega kao mladog golmana.
Ђуми
Све наопако раде, продужили уговор ветерану Борјану на још 4 год. Платили Васиљевића (који не брани 300 хиљада) , платили Попа 80 хиљада итд. А младе голмане: Кордић, Чумић, Маринковић, Станковић... сахранили са глупим позајмицама и никад неће бранити. Да је тако урадио пок. Шеки, са Стојановићем (осредњи голман), Звезда никад не би освојила ЛШ.
Бане
Није тачно, он га је довео из Рудника са 15 година.
Делије
Стојановић је постао први голман пре него што је шеки постао тренер.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.