Почетна / Фудбал / Звезда

Мијаиловић: Ова сезона је посебна и спремно у њу улазимо

Одржана редовна Скупштина Црвене звезде
ФОТО: ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда у суботу 25. јуна одржао је редовну трећу седницу Скупштине у Медија центру стадиона “Рајко Митић”, а на дневном реду се нашло седам тачака:

1. Усвајање записника са претходне седнице Скупштине;

2. Обраћање председника;

3. Обраћање генералног директора;

4. Обраћање спортског директора;

5. Извештај оперативног директора, предлог усвајања финансијских извештаја за 2021. годину;

6. Извештај надзорног одбора;

7. Разно.

Члановима Скупштине обратио се председник Црвене звезде - Светозар Мијаиловић. Сумирао је све урађено у сезони за нама, али и навео циљеве за такмичарску годину које следи.

 - Поштовани чланови скупштине,

 Чини ми посебно задовољство што ево већ пет година моје обраћање скупштини почиње готово истим речима. Постигнути резултати за понос звездаша.  

Протеклу годину, како смо на Скупштини у фебруару оценили као рекордну, наставили смо у овој освајањем дупле круне. Поново је наш клуб подигао лествицу успеха на више.

Скупштина ће на основу извештаја и излагања оценити протеклу годину, она није била нимало лака, напротив, било је много изазова са којима је клуб био суочен. Успели смо да их савладамо и да унапредимо клуб у свим секторима.

Честитам и одајем признање за постигнуто играчима, тренеру Дејану Станковићу и његовом стручном штабу, спортском директору Митру Мркели, оперативном директору Марку Петровићу, директорима и руководиоцима сектора, директору омладинске школе Драгану Младеновићу, главном тренеру Николи Јелићу, тренерима стручних штабова омладинских селекција, свим запосленима у клубу, а посебно генералном директору Звездану Терзићу за шесту титулу и узастопну дуплу круну.

Честитам и одајем признање Слободану Говедарици председнику ФК Графичар на његовом доприносу у остваривању нашег заједничког циља.

Захваљујем се нашем генералном спонзору „Газпрому“, Телекому Србије, и другим спонзорима на подршци и верујем да су наши резултати били од користи и за њих.

Сви смо свесни чињенице да све досада постигнуто остаје наша историја, нова сезона исти захтеви за постављене стратешке циљеве.

Ова је посебна и спремно у њу улазимо. Јачамо тим, јачамо организацију да до тог циља успешно дођемо.То је нова титула.

Освајање титуле у овој сезони значи нови спортски успех и много више од тога, стабилизацију клупског пословања, нови замах за даљи напредак у сваком погледу.

Зато морамо све снаге, знање, искуство усмерити у том правцу, чврсто верујем да ћемо успети.

Наш клуб је својим европским играма највише допринео да првак Србије у наредној сезони има обезбеђен пласман у групну фазу Лиге шампиона. Заслужио је да то у овој сезони искористи.

Даље ћемо јачати акције и активности наше друштвене одговорности, градити чвршће односе са нашим навијачима, њиховим клубовима, ширити нашу мрежу у Србији, региону и свету. И ту морамо остварити давно постављени циљ, значајније повећање броја чланова са плаћеном чланарином.

Трибине нашег стадиона морају бити пуније на свакој утакмици, наш тим игром и понашањем то заслужује, трудимо се да се створе што повољнији услови за посетиоце. Посебну пажњу посвећујемо и посветићемо најмлађима.

Преузели смо важну улогу у јачању и даљем развоју Спортског друштва, наше звездашке породице, укључићемо наше ресурсе у остваривању те улоге - рекао је председник Звезде.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Peki
Bice vama sezona kad se vrati Stanojevic.
Peki
Znaci dogovoreno je da se nastavi tamo gde se stalo.Sto da ne kad se moze.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.