Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда и даље у игри: Нападач Сочија још вага понуде

Матео је најближи Зениту према речима његовог менаџера
ФОТО: ЕПА/Мануел Фернандо Араухо

Матео Касијера још вага понуде. Према речима његовог менаџера најближи је Зениту, али и Црвена звезда је и даље у игри.

Касијера је у истој ситуацији као Родриго и може да оде из Сочија до 30. јуна без обештећења, а у претходном првенству Русије на 22 утакмица постигао је 14 голова.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

spin, spin...
Inace, to je onaj Soci koji "nema pojma" kada igra protiv Partizana i biva eliminisan, ali bude drugi u ruskoj ligi. E, sada ce ruska liga da se proglasi slabom itd.
nemam pojma
Pošto imate ogroman broj stranaca, a želite bar još dvojicu da dovedete, iako je u ligi dozvoljeno najviše 4 u timu, mene interesuje šta radite. Dajte onda da ukinemo tu kvotu, da svi timovi budu ravnopravni u dovođenju stranaca i da se ne brukamo sa dodeljivanjem državljanstva. Ajde još ovaj Ben nekako, dugo je ovde, mada Dijara nije mogao dobiti državljanstvo, a govorio je solidno srpski i želeo ovde da živi na kraju karijere. A po meni bi znanje jezika morao biti osnovni uslov. Takođe, minimalno poznavanje istorije i geografije zemlje.
FkpCascais
Kvota je 4 naterenu ali ta 4 mogu da budu i zamenjeni sa 4 stranca sto znaci moze da igra 8 u jednoj utakmici.
Kum DECuce
Sa još jednim igračem afričke provenijencije, postajemo reprezentacija Engleske ili Francuske u malom! U prošloj sezoni smo napali LŠ pa onda LE, sa četiri afrička “kapitalca” (Sanogo, Kanga, Ben, Ohi) i to nam nije pomoglo da pobedimo Šerif i Rendžers! Sad smo doveli neke Kangvu i Bokarija, a treba da stigne i izvesni Kasijera! Nedavno, u Kupu nacija Engleska je poražena u Sautemptonu sa 4:0 od Mađarske, a Francuska je izgubila od, 20 puta po broju stanovnika manje, Hrvatske, u Parizu sa 1:0! Nepotrebno je reći da su u prvoj postavi Engleske igrali čak 7 igrača afričke provenijencije, a u prvoj postavi Francuske čak 9 igrača afričke provenijencije, ali im to ništa nije pomoglo da savladaju Mađarsku i Hrvatsku! Vrlo je interesantno da ni Mađarska ni Hrvatska nemaju u svojim redovima naturalizovane Afrikance! Sada Zvezda ima desetak entuzijasta iz Afrike i sada treba da rastereti svoj budžet i da rasformira mlađe kategorije! Šta će joj to?! Samo balast! Tu su “kapitalci” iz Afrike!
Делије
Нас ухапсили шериф и ренџерс, али зато вас реш испекли на тигању у Ротердаму.
Hahaha
Kralju
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.