Почетна / Фудбал / Звезда

Црвена звезда шаље таленте на позајмицу

Радуловић и Гордић нису отпутовали са екипом на припреме у Словенију
ФОТО: И. Веселинов

У односу на први део припрема на Златибору, изостао је и Андрија Радуловић. Млади Которанин ће бити позајмљен неком од суперлигашких клубова, као и голман Милош Гордић.

Тренутне опције за Радуловића су Спартак из Суботице и Нови Пазар, али биће вероватно још заинтересованих клубова за њега.

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Nevena
Dobar dan
ФКВ КЛИСА
Поздрав свим искреним љубитељима фудбала,видим по коментарима, који су искључиво спортске природе,да их има много. Звезда одавно није спортски клуб,клуб који јури искључиво спортске успехе,клубом ведре и облаче вође навијача,који заједно са Терзићем на све начине иувлаче паре из клуба.Уграђују се на трансфере и плате њихових играча,па се ви чудите што је неко сумњивог квалитета у клубу дуго а не игра.Колико репрезентативаца је дала Звезда Србији,0,то вам све говори.Раније кад би Звезда имала спортске успехе дала би бар 5-6 репрезентативаца.Нажалост сви клубови служе за извлачење пара из Србије,јер се сви финансирају из буџета или су им државне фирме спонзори,или приватне фирме које добијају послове које финансира Србија.Онда се тим парама граде и купују станови па је цена толико висока.У Звезди је све то прикривено играњем Лиге шампиона,Лиге Европе а иза тога стоји цео систем уништавања клуба.Колико су само плаћени трансфери и плате странаца који нису ни играли а много их је било.
Joco
Slažem se sa većinom komentara.Stvarno je nejasno da svoje talente prodaju ili posuđuju a dovode afrikance za koje niko nije ni čuo.Zaista neverovatno a da su sačuvali Joveljića,Gavrića,Petrovića....itd danas bi imali sjajan tim od domaćih igrača.Pa jedan Gordić bi morao da se uvodi u prvi tim,ako ga već smatraju talentom.Svaka čast Borjanu ali kad on sutra ode zvezda će tražiti golmana a jedan Manojlović se negde izgubio za sitniš.
Navijači
Ovog Radulovića vratiti u CG, pa neka tamo uči da igra fudbal! Dosta, bre više dovođenja igrača preko kumovskih i rođačkih veza iz CG, ima u Srbiji dovoljno boljih mladih fudbalera i većih talenata za Zvezdu i Partizan!
Sever
Decko nije doso preko veze nema. Veze sa istinom... A sto neigra treba pitati Terzu a ne Dekija toliko....
Motika
Ni T od talenata
Devojcica
Jeste talenat a ne vidim ni da Motika neki talenat

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.