Почетна / Фудбал / Звезда

Да ли Звезда добија огромно појачање: Питање је времена када ћу се вратити

- Искрено сам веровао да ће Црвена звезда да победи, јер смо доста боља екипа од њих. Дупла круна је на Маракани, ту јој је и место – рекао је Немања Радоњић
ФОТО: М. Спасојевић

Немања Радоњић, некадашњи првотимац Црвене звезде и репрезентативац Србије, био је сигуран да ће трофеј остати на највећем српском стадиону.

- Искрено сам веровао да ће Црвена звезда да победи, јер смо доста боља екипа од њих. Дупла круна је на Маракани, ту јој је и место – рекао је Радоњић.

Какви су планови остајете у Марсеју?

- Имам још годину дана уговора са Олимпиком и не знам ништа. Сада је репрезентација у првом плану, па ћемо видети.

Повратак можда на Маракану, то би навијаче обрадовало?

- У овом моменту не верујем, али рекао сам и раније да ћу се једног дана вратити. Питање је само времена – рекао је Радоњић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Aleks
Treba vratiti Stojkovica na desnog beka...treba nam dobar napadac npr. Arnautovic...
Realno
Silja Pesic i Radonja bi nam dobro dosli. Steta sto niko nema Lazovica iz Verone u planu, 32 godine, ovo ili sledece leto bi bilo dobro da se vrati.
Koj Moj@Realno
Tačno! Uz takođe mlade i zelene Sanoga (33), Kangu (36), Bena (34), Okija (31), Borjana (38), Dragovića (33), Rodića (33), Kataija (31), Krstičića (33), Srnića (31), treba dovesti još nekoga približnog njihovim godinama, da ne kvari prosek, pa ćemo u sledećoj sezoni moći da se takmičimo u ligi veterana! Nama nisu potrebni mlađi igrači! Eto, mlađi igrači mogu poslužiti kao ikebana na klupi za rezerve! Nije ni to loše! Napred u nove pobede (sa starim timom)!
Peki
Lazovic jedva ceka da vam se vrati. Decko je okoreli Grobar. Pre ce doci u Partizan.
Delija
Jedva smo cekali da odes i molim te nemoj se vracati. Idi tamo gde si i ponikao.
Željko Pavlović@Delija
Tačno!
Srbija zemlja Zvezdaša
Vratise sto pre jer nedostaje nam brzina u napadu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.