Почетна / Фудбал / Звезда

ЦРВЕНО-БЕЛА РЕКА: Кортео Делија од стадиона до Калемегдана

Кортео у којем је више хиљада навијача црвено-белих кренуо је са стадиона, преко Славије до Калемегдана
ФОТО: М. Спасојевић

Навијачи Црвене звезде освајање пете узастопне титуле у фудбалу славе традиционално на Калемгдану код Београдског победника.

Кортео у којем је више хиљада навијача црвено-белих кренуо је са стадиона, преко Славије до Калемегдана.

Јако полицкјско обезбеђење од неколико „марица” прати присталице црвено-белих.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

@Peki
Peki, '' Ubedjen sam, ali ne i iznenadjen '' i zato odgovorno tvrdim da ti je smeh u tvom komentaru gorkog ukusa posle Zvezdine pete uzastopno osvojene titule. Pokusao si da sam sebe nasmejes, utesis i ublazis bol u dusi koji imas tako sto si komentarisao totalno nebitne stvari sto se ticu tek zavrsenog prvenstva. Umesto toga, dzentlmenski potez je trebalo od tebe da se desi a nije se desio. Sasvim dovoljno bi bilo od tebe da si se odvazio i cestitao Crvenoj Zvezdi i nama Zvezdasima zasluzeno osvajanje sampionske krune. Ali od toga nije bilo nista, zivot tece dalje. Nama Zvezdasima ostaje da slavimo i radujemo se, a vama da tugujete, zalite za propustenom sansom ( +5 bodova ) i pronalazite krivce za neuspeh u svim drugima, umesto da ih locirate u sopsvenim redovima. Svima onima kao sto si ti i tebi slicnim Oliver Mandic je posvetio jednu predivnu pesmu utehe kao eliksir protiv ogromnog razocarenja i ona nosi naslov '' SMEJEM SE, A PLAKAO BIH '' , pametnom dovoljno.
@@Peki
Sasmo se u ovoj zemlji ocekuje da nekome cestitas zato sto krade!
samo pitam
Upalili su autobus, pa brod...sta su sada upalili?
Peki
Toliko o kontroli policije i o nadjenim pirotehnickim sredstvim pred utakmicu. / koliko da se opere policija kako su oni eto sve uradili / HA/HA /HA.
Srbija zemlja Zvezdaša
Sprecili smo kradju titule.
Делије
Титула још добија на важности када се види како остатак лиге игра против нас, а како против партизана. Гледам јуче како Вождовац гризе, напада, хоће да игра, а пре 7 дана као да нису били на терену...
Увек Звезди верни
Владари у српском фудбалу.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.