Почетна / Фудбал / Звезда

Везиста поново у Звезди: Повратак Мијаиловића

Из Мачве стигао везиста рођен 2003. године
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда је ангажовала још једног младог фудбалера. Уговор са најтрофејнијим српским клубом потписао је Огњен Мијаиловић, дефанзивни везиста рођен 2003. године. Мачва ће добити скромно обештећење јер играчу уговор истиче на лето.

Мијаиловић је јуче допутовао у Турску и сада га чека улазак у Звездин систем рада, највероватније креће од филијале Графичара. Ту ће играти до лета, а потом покушати да се избори за место у тиму Дејана Станковића.

Реч је о повратнику у Црвену звезду, налазио се међу полазницима школе на Маракани од пионирских до кадетских дана. Отишао је на кратко у Чукарички где није добио уговор, па се вратио у Мачву.

Скренуо је Мијаиловић на суперлигашкој сцени пажњу у пролеће 2020. године и причало се да ће после 19 мечева за први тим Мачве да се пресели у Ђенову. Ипак, остао је у Шапцу, али није желео да продужи уговор и реакција управе била је да га врати у омладинску селекцију.

Сада је Мијаиловић пред новим великим изазовом, вратио се у Црвену звезду и покушаће да надогради таленат.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbija zemlja Zvezdaša
Gde god poces kuci svojoj dodjes.
FkpCascais
Šansa ne postoji da će mladi Mijailović dobiti šansu u Zvezdi! U to me niko živ ne može ubediti s obzirom da znam ko vodi današnju Zvezdu! Šanse su predviđene za Bajakoka, Okija, Dionija, Odadu, Rišaira, Mustafu i još po nekog Afrikanca kojeg će Zvezda dovesti u ovom prelaznom roku (uz one postojeće doajene poput Sanoga, Kange i Bena). Naši mladi igrači će dobijati šansu, na kašičicu, na svakoj 6-7 utakmici u zaustavnom vremenu (kao svojevremeno Krstović i Radulović)! Samo jedna nerešena utakmica Zvezde u nastavku prvenstva i pada u vodu, kao mehur od sapunice, sva ova lažna koncepcija oslanjanja na nekvalitetne Afrikance sa dve leve noge, “čoveka sa tompusom” i njegov nadmeni prezir prema mladim srpskim igračima! “Čovek sa tompusom” je javno obećao da će podneti ostavku, ako Zvezda ne osvoji prvenstvo! Držimo ga za reč!
Leo
Bravo za komentar,pametnom dosta!
Trnina
Došao je u Zvezdu, a Mačvi će biti platićemo vam.
vi gasite klubove zbog neplacanja
Brkas Zvezdu sa Partizanom (Hajduk Kula i Fejsa, Banat i Tosic, BSK i Savic itd.).
Peki
Macva ce dobiti isto sto i ostali/jedan preko dva/
Panonija@Peki@Trnina
Samo trljate gluposti na anti-zvezdaškom fonu! Vidi se da ne čitate novine nego samo pročitate komentare u sportskoj štampi i portalima, sadržine jedne prostoproširene rečenice, jer da pažljivo čitate saznali bi ste da je Mijailović došao bez obeštećenja, jer mu je istekao ugovor sa Mačvom! Sedi, “jedan”!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.