Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Учинићу све да Борјан заврши каријеру у Звезди

Објаснио је Терзић зашто је управа одмах стала на страну тренера
ФОТО: М. Рашић

Детаљно је Звездан Терзић говорио о проблему између тренера Дејана Станковића и капитена Милана Борјана, што је могло да доведе до одласка голмана из клуба.

- Свесни смо да се у данашње време друштвених мрежа и портала не проверавају информације и често су нетачне. Борјан остаје у Звезди, није се доводило у питање да ли ће бити први голман Звезде – истакао је Звездан Терзић.

Ипак, било је дилема кад је Борјан издао „саопштење“ на личном Инстаграм профилу.

- Никада није рекао да је имао проблем са управом. Варнице у свлачионици су биле, у сваком клубу је то нормално где су резултати бити, а жеља велика. Некад је реакција бурнија. Не може да ти прија ако изгубиш два бода од неког Радника из Сурдулице на Маракани кад имаш три мање од Партизана. Титула је приоритет. Пулс је на 200, узавре страсти, пале су неке речи. Задовољан сам да се тако десило, биле су то звездашке реакције.

Објаснио је Терзић зашто је управа одмах стала на страну тренера:

- Јесам стао на страну Станковића, као и читаво руководство. Мора да постоји хијерархија, Дејан је шеф Борјану. Не ради се о Станковићу, него заштити система, да не дође до анархије. Нико није изнад Звезде, она је светиња. Није то био сукоб, наравно су се помирили и нема проблема између њих. Све је предимензионирано у медијима. Остаће капитен и голман Црвене звезде.

А, да ли ће потписати и нови уговор?

- Борјан има важећи уговор још годину и по и не знам ко то потенцира. Капитен је, неко ко је потребан клубу, све ћу учинити да заврши каријеру у Звезди. Најбољи је наш голман у последњих 30 година, заслужио је респект за све што је урадио.

НАДАМ СЕ ДА ОСТАЈЕМ 20 ГОДИНА

Причао је крајем прошле године Звездан Терзић да ће напустити Црвену звезду на крају сезоне уколико се не освоји титула.

- Јесмо у заостатку за Партизаном, међутим, има још много да се игра. Још девет је мечева до плејофа и онда седам где ће бити теже. Шест бодова у дербијима је у игри. Нико није могао ни да претпостави да ћемо од Сурдулице да изгубимо пет бодова. Мислим да смо бољи, никад није била оваква разлика у квалитету између Звезде и Партизана. Не могу да помислим да нећемо бити шампион. Кад немам резултате, морална је обавеза да се повучем. Надам се да нећу и да ћу остати у Звезди 20 година.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Heroj na magarcu
Zvezda nije smela ovaj nesporazum između Borjana i “mistera” pomesti ispod tepiha! Zvezda je morala da eliminiše jednog od dva uzročnika loše atmosphere u timu, ili “mistera” ili Borjana! Borjan je, kao kapiten, samo branio prava saigrača, a “mister” je pokazao da od trenera nema ni “t”, jer prvo nije pedagog, a drugo nije stručan! Da nije pedagog, “mister” je dokazao uličarskim ponašanjem i rečnikom! Da je “mister” stručan, Zvezda bi imala igru, igrala bi brzo, imala bi sredinu terena, a Zvezda ništa od ovog nema i plus toga ima negativnu atmosferu u klubu (ekipi). Prvi nerešeni rezultat Zvezde u SLS, će izazvati haos u ekipi! To će biti tempirana bomba, jer većina igrača srpskog porekla su kivni na “mistera”, zbog njegovog favorizovanja nesposobnih Afrikanaca, cirkusanata sa dve leve noge!
Peki
Znaci trener leti.
Zak@Peki
Da trener leti, on bi uzleteo već nakon onog kabadahijskog ponašanja u svlačionici Zvezde, kada je zatrovao atmosferu! Zvezda je morala ovog trenera naturščika, u ovoj zimskoj pauzi poslati na doškolovanje iz Pedagogije, a trebala mu je i platiti časove iz opismenjavanja iz fudbalske taktike, jer mu klub igra najsporiji fudbal u SLS i u bližoj i daljoj okolini. Sporo, jalovo, bez energije!
Rest assured
Dzaba kada je njemu Sneza i njena putovanja vaznija od zvezde
Aco
Borjan je pokazao o kakvom (ne)karakteru se radi. A Terzic je pokazao koliko potcenjuje klubove u ovoj ligi-"bodove nam uzeo tamo neki Radnik".

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.