Почетна / Фудбал / Звезда

Саного: Сигуран сам да ћемо освојити првенство и ове године

Екипа Црвене звезде ће у Анталији боравити до 3. фебруара и одиграће четири контролне утакмице
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Фудбалер Црвене звезде Секу Саного рекао је данас да је сигуран да ће црвено-бели и ове године освојити титулу шампиона Србије јер има "добре играче и сјајан тим".

"Идемо корак по корак, циљ ми је да играмо добро. У Црвеној звезди је приоритет лига, тако да се надам, али сам и сигуран да ћемо освојити првенство и ове године, јер имамо добре играче и сјајан тим", рекао је Саного за клупски сајт.

Звезда након полусезоне заузима друго место у Супер лиги Србије са пет бодова мање у односу на водећи Партизан, а изборила је и пласман у осмину финала Лиге Европа.

Црвено-бели се у Анталији припремају за наставак сезоне, а по речима Санога "за сада све тече по плану".

"Тактички тренинзи су мало компликованији, јер постоји много ставки које морамо да запамтимо, а доста тога није лако да се реализује. Добро је за нас, али и за мене што смо сада почели са тренинзима. Имамо много времена да се уиграмо и усвојимо аутоматизме", рекао је он.

Саного је похвалио и младе играче и додао да је конкуренција у Звезди изузетно јака.

"Црвена звезда има много младих и добрих момака, који играју и тренирају сјајно. Мислим да су спремни да играју у лиги и за корак више. Веома је добра конкуренција", навео је Саного.

Екипа Црвене звезде ће у Анталији боравити до 3. фебруара и одиграће четири контролне утакмице.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fery
Ljudski se nadati, ali se treba sportski ponašati. Sanogo je dobar igrač samo nema koordinaciju pokreta ni nogama ni rukama, pa koga stigne nije mu svejedno, mada djeluje nespretno pa prođe bez kartona u EU a kod nas se to ne gleda. p.s. Smešni su mi ovi navijači delije i grobari što komentarišu jedni druge a ne Izveštaj "novinara".
na i van terena
I ovaj shvatio.
Ice
Sta je ovo ko da Zvezda ima 5 boda vise a ne da ima 5 boda manje pa su svi sigurno da ce da osvoje prvenstvo.
Srbija zemlja Zvezdaša
Zasto se ovde ne pise da je u finalu Arena kupa Zarkovo u finalu pobedilo sa 2:1 zagrebacku Lokomotivu.
Peki
Pa kad je Zvezdino rukovodstvo sigurno sto ne bi i ovaj.
FkpCVascais@Peki
Bravo, za komentar! Zato na utakmicama Zvezde u SLS dođe po 200-300 gledalaca, tu ne računam tzv. Delije jer oni su plaćeni navijači od strane kluba, za razliku od nas koji plaćamo karte! Niko neće da gleda ove cirkusante iz Afrike, pojačane sa ostarelim srpskim povratnicima! Ovaj strip junak (Sanogo) priča o svetu fantazije i žanrovskih zapleta, gde i ne pominje pet lakih bodova prednosti na strani Pogrebnika! Njegova retorika je razrađena, on misli da će se dodvoriti navijačima Zvezde sa ovakvim izrečenim budalaštinama. Mnogo nas potcenjuješ! Alo, ovo je Srbija gde se ljudi rađaju sa fakultetom!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.