Почетна / Фудбал / Звезда

Диони: Не плашим се одговорности! Драговић: Гол за све који су уз екипу

Фудбалери Црвене звезде победили су вечерас Нови Пазар 4:0 (3:0) на гостовању у 11. колу Суперлиге
ФОТО: ФК Црвена звезда

Црвена звезда је савладала Нови Пазар на гостовању у оквиру 11.кола резултатом 4:0. Стрелац четвртог поготка био је Луис Диони који је истакао да му овај гол веома значи.

- У првих двадесет минута смо успели да решимо утакмицу. Постигли смо брзо три поготка, тако да до краја меча није било никакве неизвесности. Остало је само да у наставку игре постигнемо још неки погодак. Некада је играчу потребно и среће, а тако је било код мог пенала - рекао је Диони.

Француз је истакао да му је драго што је преузео одговорност.

- Као што сам већ и нагласио, неопходна је срећа и битно је преузети одговорност. Ја немам проблем са тим и стигла је награда у виду поготка. Битно је да наставимо у истом ритму и будемо овако ефикасни - подвукао је Диони.

Првенац у црвено-белом дресу постигао је дефанзивац Александар Драговић, а пун утисака после победе над Новим Пазаром од 4:0 био је репрезентативац Аустрије.

- Није чест случај да постижем голове, али видело се и на јучерашњем тренингу пред утакмицу да сам голгетерски расположен. Бог ме је погледао на данашњем мечу и уписао сам у стрелце. Волео бих да се и чесће то дешава, али није важно ко погађа, све док Звезда побеђује. Тријумфи су једино што је битно када носите дрес Црвене звезде - почео је Драговић.

Првенац је посветио свим зведашима.

- Гол посвећујем свима који су уз Звезду. Кад сам погодио, кренуо сам махинално ка навијачи, заборавивши да су празне трибине. Надам се да ћу следећи пут кад постигнем гол, моћи да отрчим испод севера - закључио је Драговић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jedan od najgorih stranaca koji je dosao u Zvezdu. do Nove godine dobija pedalu. Prevara od igraca.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.