Почетна / Фудбал / Звезда

Терзић: Одустали смо од довођења Пријовића и Коларова

Терзић је рекао и да је Ненад Крстичић изразио жељу да се врати, али да ниједан европски клуб не плаћа обештећење за 31-годишњег играча, па неће ни Црвена звезда
ФОТО: М. Рашић

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић рекао је данас да је клуб одустао од довођења Александра Пријовића, пошто је тај фудбалер био надобудан током преговора, као и да се одустало од довођења Александра Коларова.

- Пријовић се није уклопио у оно што нама треба, не само финансијски него и по много основа. Показао је надобудност у разговорима и била је процена да се не би уклопио у свлачионицу. И много већи играчи су долазили у Црвену звезду па су показали поштовање према клубу, жељу и страст. Код њега то нисмо препознали и одустали смо - рекао је Терзић новинарима на почетку припрема.

- Желимо да онај ко дође, да буде 100 одсто концентрисан на фудбал, да покаже поштовање према момцима са којима ће делити терен. То нисмо препознали и повукли смо се из преговора - додао је он.

Звезда је желела да доведе и Александра Коларова, а Терзић је рекао да је разговарао са њим.

- Није реално да се врати. Имао је операцију дискус херније, јуче је био на контроли у Милану. Нама треба Коларов у квалификацијама потпуно спреман, он није могао да се појави на припремама и за сада се од тога одустало.

Терзић је рекао и да је Ненад Крстичић изразио жељу да се врати, али да ниједан европски клуб не плаћа обештећење за 31-годишњег играча, па неће ни Црвена звезда.

- Оставио је изванредан утисак и добродошао је ако нађе заједничк језик са руководством АЕК-а - навео је Терзић.

Упитан да ли има занимљивог играча у Супер лиги Србије, Терзић је одговорио да нема и да је "све што је квалитно у Србији Звезда покупи пре него што играч дође до сениорског фудбала".

- Интересује нас млади Петар Станић из Железничара из Панчева, мислим да ћемо завршити његов долазак у наредних неколико дана - навео је Терзић.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Goran
Vec sam rekao ali ponovicu,samo ce doci onaj ko ne bude imao gde,nece bre niko da se bruka i kalja svoju karijeru u Terzinom blatu
merak_lija
To pricaj nekom drugom...Video je sa kime ima posla pa vas je otkacio...
ljubo
ako je prijovic nadobudan sto se bori za sebe msta si terzicu onda ti koji dobijes sve na gotovo i servirano samo kupis kajmak i jos ti ne sude a morali su jos pre 10g. imas zastitu drzave i ti nisi nadobudan ti nepostujes drzavu SRBIJU i njen narod.
@Ljubo
Mnogo si opterecen Zvezdom. Nema dana da ne pises ovde samo otrovne komentare. Popij neko pivce, opusti se. Jeste Zvezda najbolja ali to je sve samo sport...
Пријовић
''И много већи играчи су долазили у Црвену звезду...'' Ко на пример?
ljubo
pa pancev je tek i samo u zvezdi bio postao igrac.
@Prijovic
Na primer Darko Pancev sto je ugasio tvoj klub u Bariju 91!
Miki
Fudbal igraju jači i slabiji timovi a ovi u Srbiji su nivo 3-4 evropske lige. Isti su i igrači koji se dovode (kupuju) pa ako jedan ne dođe doći će drugi sličan i ništa stašno. Fudbala u Srbiji, kakvog gledmao na TV, neće biti dok ne bude privatizacije klubova. A dotle, kao i do sada. Poluprazni stadioni, često i oranice, mučenje lopte a u tom ludilu pojedinci se lepo snalaze...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.