Почетна / Фудбал / Звезда

Коларов ближи Звезди од Пријовића, најреалнији долазак Драговића

Жеља Пријовића није спорна, али финансије су у комплетној причи посебно важан детаљ
ФОТО: ЕПА/Фелипе Труеба

Од трилинга асова које Црвена звезда жели да ангажује за наредну сезону најреалнији је долазак Драговића, док је од некадашњих репрезентативаца Србије Маракани ближи Коларов од Пријовића. Последње информације су да је „запело“ у преговорима и да искусни центарфор има и друге опције.

Жеља Пријовића није спорна, али финансије су у комплетној причи посебно важан детаљ. Пре свега, не иде лако посао око адекватног растанка са Ал Итихадом, а понуда Црвене звезде у новчаном смислу тренутно није у димензијама његових очекивања. Простора и времена за преокрет има довољно, али...

Кад се имају у виду све раније изјаве Коларова, звучи нереално да леви бек стигне из Интера у Црвену звезду, али разговори са директором Звезданом Терзићем и тренером Дејаном Станковићем одмакли су и уколико из породичних разлога не одлучи да се задржи у Италији левоноги бомбардер би требало да прихвати позив са Маракане.

Пријатељство са Станковићем крупан је разлог зашто је Коларову интересантно да заигра у Звезди, па би за остваривање те мисије од круцијалног значаја морала да буде и потврда да тренер остаје ту и за следећу сезону. Италијански медији су и минулих дана извештавали о његовим састанцима са челником Сампдорије у Милану.

У Црвеној звезди нису имали посебну реакцију после новог медијског рафала из Италије, став је исти као и 8. априла кад је генерални директор Звездан Терзић поручио:

- Презадовољни смо како Деки ради и не постоји промил шансе и да седнемо да разговарамо о његовом одласку. Станковић има уговор са Црвеном звездом до 30. јуна 2022, урадићемо све да га новим дугорочним уговором задржимо и после тог периода.

Сампдорија, према наводима из Италије, спремна је и да плати обештећење за ангажовање Станковића...

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rema
Nemojte samo Kolarova ko boga vas molim. I sam je izjavio da ne želi da igra ovde.
Pedja
Vrlo je bitno da dodje Dragovic. Prijovic zeli, ali je pod ugovorom i pitanje je da li ce moci. U slucaju da ne moze, Zvezda bi trebala da angazuje Makarica, dobar je igrac, jedino sto Prijovic ima nesumnjivo vece iskustvo.
Rio Bravo
Kolarov....a pominjao se i Bane Ivanovic gde je zapelo?Dejan Stankovic ce biti mladji od pola tima koji vodi.
Karlo Veliki
A, ko ce trcati pored Kolarova, Dragovica, Milunovica, Sanoga, Kange i Muhameda ( Bena)?!
trcanje i prodaja
Ma, ko ce trcati? Kome ce to prodati?! Sve mladi i perspektivni, cista bula i trosak. Ali, dok placa narod-teraj!
Todor strašni@Lol
Jeste, Lol! Dobro si mu rekao šta je njega briga ko će trčati! Trčaće mlađi kadeti, oni koji skupljaju lopte na utakmici! Bu-a-ha-ha-ha!
Прикажи још одговора
Dom penzionera
Dom penzionera

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.