Почетна / Фудбал / Звезда

Станковић: Жељени модел у наставку; Ристановић: Недопустиво брзе капитулације (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде савладали су Златибор 6:1 (0:1) у утакмици 36. кола Суперлиге и достигли две "стотке" - по броју бодова и голова. После првог полувремена које су гости добили 1:0, уследила је голеада црвено-белих и шест погодака за убедљив тријумф
ФОТО: В. Марковић

Дејан Станковић, шеф стручног штаба Црвене звезде, различито је оценио игру његовог тима у другом у односу на прво полувреме:

- Кад носиш овај дрес не може да се игра лежерно, јер онда се дешавају глупости. Презадовољан сам другим полувременом, тако треба да играмо, да будемо ефикасни, увек на гол више. Не могу да будем нереалан, тим је стварно много дао, не могу да тражим нешто више, полако глава попушта колико год ја радио. Трудимо се да изгледамо добро, као у другом полувремену овог меча.

Предраг Ристановић, тренер Златибора, није, наравно, имао разлога да буде задовољан:

- Прво полувреме смо одиграли коректно и можда бисмо се заваравали да је тај резултат остао. У наставку Звезда је уласком Иванића, Гајића и Павкова прешла да игра са два шпица, показала сав квалитет, мада смо и ми допринели катастрофи. Примити три гола за пет минута је много против било ког противника. Честитам црвено-белима на титули.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Matori
Da li će Preds.Vučić da hapsi ovu fkcz mafiju.Pa obećao je!!!!
RRR
Zar nije staracki dom zatvoren,cz je toliko dominantanda je to bruka.
realno
Nije toliko ni lezerno,najveci problem je u tandemu Sanogo-Petrovic..Ne znam dokle ce vise Deki forsirati njih dvojicu zajedno a iz aviona se vidi da kad su oni tandem zadnjih veznih od igre nema nista,posto su obadvojica defanzivno orjentisani.Retko ko uparuje dva zadnja vezna istih karakteristika.Nikolic treba biti uvek taj drugi,jer nije ofanzivni vezni sto se videlo i sinoc.A kad Ivanic nije na terenu realno je da ga menja Kanga a ne da Nikolica pomera napred.Ovi takticki promasaji mogu proci protiv Zlatibora ali protiv jacih klubova tesko,necemo uvek moci da preokrenemo igru i rezultat u drugom poluvremenu.Molim Stankovica da Sanoga i Petrovica zajedno u prvih 11 vise negledamo.
Žeki@realno
Dobro si primetio neke karakteristike igre Zvezde, vidi se da se razumeš u fudbal. Verovatno si ga igrao. Zadnji vezni u savremenom fudbalu mora biti brz i okretan, ne usporen i inertan kao 32-godišnji Sanogo (ako je uopšte tačna godina njegovog rođenja). Dalje, zadnji vezni mora biti dovoljno tehnički potkovan da iznese loptu na polje protivnika i da je tamo preda svom ofanzivnom veznom. Zadnji vezni ne sme da vraća loptu unazad ili da je razvlači u širinu, a upravo sve to radi Sanogo i veoma uspešno doprinosi sporoj igri Zvezde.
Rio Bravo
Nego,da Stankovic ne pomisli da je postao trener sad po nekim “rekordima” u ovoj stela ligi...mada opet Đumi je vec skapirao da je vrhunski trener...Piksi pripazi se,stize Đumi,pa onaj Milance iz Rada...sve strucnjaci
Ko nam kaze
Dok ti je verovatno Stanojevic trenercina?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.