Почетна / Фудбал / Звезда

Милош Дегенек не жели у Сингапур

Црвена звезда има понуду од 1,7 милиона евра, али штопер неће у Лајон сити Сејлорсе
ФОТО: И. Веселинов

Руководство Црвене звезде сагласно је да за 1,7 милиона евра прода Милоша Дегенека Лајон сити Сејлорсима, али искусном штоперу се не наставља каријера у Сингапуру и то је крупна препрека за реализацију посла. До договора око новца може да дође, међутим, неатрактивност лиге разлог је зашто се репрезентативцу Аустралије не иде тамо.

Како сада стоје ствари, од „готовог посла“ дошло се до тачке да ће Црвена звезда морати да потражи другу комбинацију за зараду од трансфера штопера. Званична понуда из Сингапура, за сада, не може да добије форму реализације и велики су изгледи да се Дегенек не предомисли.

Сингапур звучи тотално неатрактивно у фудбалском смислу, али тамо је почео да се улаже озбиљнији новац. Клуб који је заинтересован за Дегенека у власништву је једног од најбогатијих људи из Азије – сингапурског милијардера Фореста Лија. Приватизовао је клуб и одмах му променио име из Хоме јунајтед у Лајонс сити сејлорс.

Кренуо је да улаже у стварање јаког тима, купио је из Рио Авеа нападача Дијега Лопеза за 1,8 милиона евра. То је убедљиво највећи трансфер у историји сингапурског фудбала. Сада је нешто мањи новац издвојен за Дегенека, али од играча нема пристанка за селидбу.

На доласку Дегенека инсистира тренер под чијим је надзором садашњи штопер Црвене звезде стасавао у младој репрезентацији Аустралије. Реч је о Аурелију Видмару. Екипа му је тренутно на трећем месту у првенству, амбиција је да се освоји титула и потом остави значајнији траг у Лиги шампиона Азије.

Руководство Црвене звезде жели да продајом Дегенека побољша финансијско стање у клубу, а и отвори простор за довођење штопера. Прва жеља је Александар Драговић, истиче му уговор са Бајером из Леверкузена на крају сезоне и долази време кад ће репрезентативац Аустрије морати да се определи прихвата ли понуду са Маракане или не.

Драговић има понуде из неколико земаља, најбогатија је из Турске. Очекује га у јуну и учешће на Првенству Европе, Аустрија је у групи са Украјином, Холандијом и Северном Македонијом.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kobac
Nece žena da ide..
Trnina
Pa prvo je bila vest da ide za dva mil. evra, a sad za 1,7 mil evra, koja ste vi prevara od kluba, najveća na svetu. On kao neće jer je loša liga u Singapuru, a on mi jr kao neki igrač, i može da nađe bolju ligu, može ali u Crnoj Gori ili BiH.
Pravo niotkud
Puna odrska za Degeneka! Ne dozvoli da ovi mesetari iz Zvezde manipulisu sa tvojom sudbinom. Nisi ti za Singapur. Za Singapur su Zvezdini africki "kapitalci". To je n8vo za jih, ali njih nae ni Singapur. Neka prodaju "kapitalce" ako mogu! Njih niko nece ni gratis!
Želje
Može.
JA
Najbolji i najskuplji igrac zvezde nakon 2 LS vredi jedva preko 1.5 mil. Eto kako svi znaju kako pobedjujete u SL. Realnost!
Realno
Zasto bi odlazio, prosli put su ga prodali da bi ga vratili jer nisu nasli boljeg
ni u Singapur
Ne, bato. Nego niko nece da daje toliku platu.
Hahaha
Ne nego su oni tamo skontali da takvih imaju i sami koliko hoće... A i normalno je da ne želi iz Zvezde jer za tu platu koju ima, niko ne bi prešao iz Beograda u Singapur!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.