Почетна / Фудбал / Звезда

Станковић пред ТСЦ: Очекује нас мини дерби, Крстајић је феноменалан човек

Фудбалери Црвене звезде сутра од 16.05 гостују екипи ТСЦ-а у утакмици 25. кола Супер лиге Србије
ФОТО: М. Рашић

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да ће његови играчи имати озбиљан задатак у предстојећем мечу против ТСЦ-а, али да су спремни да се надигравају са тимом из Бачке Тополе.

Очекујем да ће и ТСЦ играти доста чврсто као што је то био случај и са екипама против којих смо играли у претходном периоду. Чврст блок, дефанзивна игра у сваком смислу те речи, а ко год буде желео да се надиграва ми ћемо бити спремни - рекао је Станковић, преноси клуб.

Фудбалери Црвене звезде сутра од 16.05 гостују екипи ТСЦ-а у утакмици 25. кола Супер лиге Србије.

Црвено-бели су први на табели домаћег шампионата са 65 бодова, док је ТСЦ шести са 38 бодова.

Станковић је навео да црвено-беле очекује још једном тешко гостовање, после три утакмице одигране на страни.

Не бих да потцењујем Раднички и Нови Пазар нити да умањујем наше победе. Била су то два тешка гостовања, пре свега мислим на екипе против којих смо играли, а затим и на климатске услове, један нестварно мекан терен, други као мермер у Нишу - рекао је Станковић.

ТСЦ је компактна екипа, која зна шта ради, доста добро се брани и има офанзивне транзиције поготово са нашим бившим играчем Југом Станојевим, који је феноменалан и доста брз, тако да ћемо имати о чему да водимо рачуна - додао је он.

Говорећи о некадашњем саиграчу из репрезентације, а тренутном тренеру ТСЦ-а Младену Крстајићу, Станковић је навео да је Крстајић „феноменалан човек”.

- Имали смо добру сарадњу док смо играли у репрезентацији заједно, доста се дружили, волели да запевамо заједно, да будемо у истом друштву и на терену смо давали све један за другог, тако да о њему имам високо мишљење као човеку - рекао је Станковић.

Као тренер је направио једну лепу хемију у репрезентацији, међутим као што је познато код нас се резултати очекују одмах... Мислим да нас очекује један леп дуел са ТСЦ-ом. Сигуран сам да их је одлично припремио, ради се о екипи која још није примила гол, играју доста чврсто, нема сумње да нас очекује један прави мини дерби - истакао је Станковић.

Дејан се још једном осврнуо на утакмице против Милана и истакао да је тај двомеч архивиран.

Већ сам рекао да су за мене моји играчи победници и увек ћу их гледати као победнике. Што се тиче Милана он је архивиран, извучене су добре ствари, наравно оне лоше нећемо смети да понављамо у будућности”, закључио је Станковић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zvezdas
Ozbiljno sutra

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.