Почетна / Фудбал / Звезда

Арис не може до Бена, опција једино Азија

Клуб из Солуна не даје више од 480.000 евра по сезони фудбалерима, а репрезентативац Комора наравно не пристаје да оде из клуба у којем зарађује годишње 650.000
ФОТО: ФК Црвена звезда

Ангажовање Мохамеда Ел Фарду Бена само је велика жеља Ариса, не и реалност. Клуб из Солуна не даје више од 480.000 евра по сезони фудбалерима, а репрезентативац Комора наравно не пристаје да оде из клуба у којем зарађује годишње 650.000. Од његовог повратка у Грчку, где је носио дресове Паниониоса и Олимпијакоса, нема ништа.

Арис није у стању ни да испрати Звездина потраживања за обештећење (незванично минимум милион евра), па је све извесније да је једина опција Бена за одлазак Азија. И тамо су, међутим, смањени буџети, па је најреалније да остане на Маракани.

Бенова плата јесте проблем за одређене Звездине рачунице, али са друге стране је чињеница да у њему Станковић има поузданог фудбалера. Није имао искусни офанзивац јесен из снова, али умео је да повуче у Лиги Европе, као што је учинио против Либереца.

Прошле зиме Бен је од тада новог тренера Станковића био одређен као једна од тројице-четворице на чијем останку инсистира, па је после повратка са припрема продужио уговор.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

press real
Zbog ogromnih plata nikome se ne ide iz miljenice -samo Borjan ima 700 000 e na god.nivou.Opa Djurdjo!
ja
Bene ostani do kraja ugovora i povecaj zvezdin dug za iznos tvoje velike plate.
ko im dade ovolike plate?
Covece, koje plate su ovi iz rupe nabiflali igracima (Ben nije jedini) troseci narodne pare kao pijani milioneri i naravno da se sada ne mogu resiti nikoga, jer niko normalan vani ne zeli toliko da se "isprsi"...
Trifecta od Doom
Neverovatno! Umesto da sacuvaju Bena za utakmice sa Milanom, oni ga pustaju da ide u Aziju?! Siguran sam da b8 Ben sam dobio Milan.
Hahaah
Ni sa Benom, ni sa dva Bena, ni bez Bena ni sa 11 Benova Zvezda neće proći Milan. Pa im je bolje da ga se reše sa platnog spiska i još ako izvuku milionče e to im je jedini spas...
filipkaci
Necu da Ben ide u tamo neku Azoju! Hocu da Zvezda izdejstvuje da Ben ose u Evropu. Za njega je Evropa. Kakve su to sada sale?! Ben je prema tvrdnji Zvezde multipraktik napadac koji uspesno pokriva cak 4 pozicije u napadu. Necu da niko potcenjuje Bena i salhe ga u tamo neku Aziju!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.