Почетна / Фудбал / Звезда

Станковић о припремама, доласцима, одласцима, Милану...

Фудбалери Звезде одрадили су данас последњи тренинг на првом делу зимских припрема на Кипру
ФОТО: ФК Црвена звезда

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић рекао је данас да је презадовољан урађеним на припремама на Кипру.

- Презадовољан сам урађеним и, пре свега, тиме што су сви играчи, сем Петровића који је имао упалу тетиве, одрадили све тренинге. Кад упоредим ово са Кипром од пре годину дана, мислим да смо много напредовали и да је то веома видљиво. Рецимо, Николић је „обрнуо игрицу“ што се тиче тркачких тестова и одушевио ме - рекао је Станковић, преноси клуб.

Фудбалери Звезде одрадили су данас последњи тренинг на првом делу зимских припрема на Кипру.

Црвено-бели се данас враћају за Београд где ће имати два слободна дана, а затим 20. јануара путују у Турску где ће одрадити други део зимских припрема.

Говорећи о појачањима, Станковић је истакао да ће реаговати ако се на тржишту појави интересантан играч за Црвену звезду.

- Ако не, мислим да можемо у овом саставу да наставимо даље, јер став клуба је, као и мој, да не желимо да нагомилавамо фудбалере, већ да радимо са оним што имамо на располагању. Презадовољан сам играчима, ако буде неких прилика – реаговаћемо - рекао је он.

Говорио је и о потенцијалним одласцима.

- Од приче до реализације трансфера је огроман пут, тако да је то све што могу да кажем у случају Бена. Ако оде реаговаћемо, ако остане још боље. Што се тиче Радуловића, став клуба је јасан што се тиче играча који долазе из Омладинске школе у први тим. Он је феноменалан фудбалер ком требају утакмице, а то ће имати у Графичару и верујем да ће тамо доста напредовати .

Станковић је навео да је презадовољан штоперима које има на располагању и да ће црвено-бели једино у случају одласка реаговати да се појачају на тој позицији.

- За сада све остаје овако. Презадовољан сам како раде, а што се тиче броја штопера на мечу, то нема никакве везе, искључиво гледам инструкције које постављам пред њих, а не колико ће их изаћи на терен.

Тренер Звезде је истакао и да је задовољан чињеницом да је Александар Катаи почео да тренира.

- На наше велико задовољство, он је почео индивидуално да ради. Иде у Турску и проћи ће други део припрема са нама. Што се тиче списка путника, нико неће отпасти у том смислу, сви здрави играчи ће путовати.

Тренер Звезде је имао речи хвале за новајлије које по први пут пролазе припреме са нашим клубом.

- Бакајоко се сјајно уклопио у групу. Има велику помоћ од Санога и Бена који причају француски. Радимо на игри, на уигравању, али његови квалитети за мене нису упитни. Одаду видим искључиво у везном реду и он само треба да настави да ради и тренира као сад, и заиста је будућност Звезде. Он и Станковић су озбиљно појачали конкуренцију у везном реду.

Станковић се на крају осврнуо и на дешавања у Милану, који је противник Звезде у шеснаестини финала Лиге Европе.

- Видим да раде на довођењу играча, помиње се Манџукић који је у годинама, али је свакако физички спреман. Видећемо како ће се уклопити у њихову игру, да ли је дошао као стартер или резерва Ибрахимовићу, али имамо времена до тад - закључио је тренер Звезде.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kvazimodo
Hoćemo jednog ili 2 stranca do prve utakmice s Milanom.
Pepe iz New Yorka .
Da je ostao Jovicici ,i Simic Mozda i Vulic, a Narocito Jovicici ,imali bismo dobar Razbijaci i trkaci u Odbrani ,a Simici u Navali ,a zasto su oni prodati a ne Boaci Pavkov, Vukanovic i jos nih 2-troica ,e to ne znam .?
napredovali?
Nikada laksi moguc prolaz u LS (put vodio preko Gibraltara, Tirane, Omonije...pa ovaj smesni Ararat za LE), a jedva se stiglo i do LE...Trazeni da objasni u nekom jutarnjem programu...
Mile
Sta sa Milanom, pa mi gubimo vec u prvom kolu od Pazara, živi bili pa videli
окнарб
ако може пипо фалко,а ако не алексић из турске је у животној форми умијесто бена

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.