Почетна / Фудбал / Звезда

Савићевић: Терзић последњи који треба да ме зове на утакмицу!

Генерални директор Црвене звезде пре неколико недеља јавно је позвао Савићевића да буде гост на мечу своја два некадашња клуба Звезде и Милана у Лиги Европе
ФОТО: ЕПА/Андреј Чукић

Легендарни фудбалер Дејан Савићевић рекао је да је Звездан Терзић последњи човек у Србији који треба да га зове на утакмицу Црвене звезде.

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић пре неколико недеља јавно је позвао Савићевића да буде гост на мечу своја два некадашња клуба Звезде и Милана у Лиги Европе.

- Када вас зове неко ко свашта прича о вама и ко шири лажи о вама на сваком кораку - то може само неко ко ништа не ваља. Као прво - замолио бих га овим путем ме више не спомиње, јер постоје неки људи, међу којима је и он, с којима се никад нећу помирити. Он то треба да зна, Има свој живот, ја имам свој и он је последњи човек у Србији који треба да ме зове на утакмицу - рекао је Савићевић за подгоричке Вијести.

Савићевић истиче да може да га зове председник Звезде Светозар Мијаиловић, спортски директор Митар Мркела, сви други осим Терзића.

- Ја сам рекао за њега оно што други нису смели - да је никакав човек. Зна шта је урадио и опет ме зове. Па ја бих био 100 пута гори од њега да се помирим с њим. Јер, ако те неко једном повреди, повредиће те и други пут. Нема потребе да вам се путеви укрштају да би вас још једном 'урадили' или 'одрадили'. Неко може да те пређе једном, а ако те пређе други пут - онда си будала. Ето, то је неки мој мото, и он то зна. И опет зове. То је доказ о њему какав је - казао је Савићевић.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dragasn
Savičević je bio veliki igrač ali je ostao MALI čovek. To je suština.
Red Star 91
Genije Dejo Savićević je imao samo jednu manu! Nije imao englesko, ili francusko ime i prezime! Da je to imao, Dejo bi bio barem pet godina uzastopno najbolji igrač sveta! Dejo, kako nisi razmišljao o tome, kada si bio još kadet, da promeniš ime u npr. Džon Smit ili Žan Lekler?! Znam, mladost-ludost! Ali, tako si svoje majstorstvo obezvredio, i neko drugi se 4-5 godina kitio tuđim perjem (tvojim)!
Života Bombastik
Pratim Zvezdu još iz doba Dr Pižona, pa sve do danas! U Zvezdi je bilo zaista mnogo majstora, ali samo jedan je bio genije! Malo je koga Marakana tako obožavala kao Deja! Da, što se kaže, sutra istrči na teren, Dejo bi bio marka! Od današnjih igrača, pravi znalci su samo Katai i Ivanić, ostali su samo šegrti. Sadašnji Afrikanci su fudbalska boranija u odnosu na Deja, Piksija, Pižona, Šekija, Džaju, Robija, Darka i ostale naše veličine! Nije mi jasno šta oni rade u Zvezdi?!
beli
Dejo .....bio i ostao gospodin
Marko
Terzic je pozvao a ovaj sto se pravi mangup njegova stvar...Nemam nista protiv Savicevica.Savicevic mora da shvati samo jedno ako neko ne zeli da igra protiv Kosova sa tim se mora pomiriti....
Janko
E pa vidiš, ne radi se o želji, nego o naredbi da se ne igra protiv Kosova!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.