Почетна / Фудбал / Звезда

Караси пред Хофенхајм: Био бих задовољан и са 2:1

Некадашња ведета Црвене звезде прижељкује сценарио као у дуелу с Ливерпулом и наглашава да Хофенхајм ни у првом мечу није надиграо нашег шампиона
ФОТО: М. Рашић

Апетити овосезонски рапидно расту, чак и људима изван зидина Маракане. Дебљају ауру оптимизма до идеалне светлости и магнетне привлачности, чак и једном од репрезентативнијих овдашњих играча и тренера – Станиславу Карасију.

Најчешће превише опрезном у најави, ведрих очекивања и увек болно критичном у одјави утакмица – клупских и репрезентативних.

Овог пута, уочи Звездиног реванша с Хофенхајмом, не и толико стегнутом. Штавише, без задршке ојачава енергетски омотач питомаца Дејана Станковића.

Момци ће, верујем, моћи да постигну два гола, а да не приме ниједан – уз карактеристично прозукли осмех уверава, Караси. - Мада, кад боље размислим, задовољан бих био и са 2:1!

Изражено расположење у гласу због Милана Борјана, превасходно.

Носи екипу, разумљиво није једини, највише доприноси енормној сигурности. Што је позитивно утицало на играче, у стилу: сад можемо и да погрешимо, Борјан ће извадити ситуацију. Само да се не успавају у таквом размишљању ха, ха...

Верује да неће у четвртак против Хофенхајма, сходно приказаном у последње време и у Зинсхајму.

Немци нас тамо нису надиграли, напротив, добро смо изгледали у већем делу утакмице. Нажалост... промашили све што смо дотад добро одрадили и, на крају, победили сами себе. Надам се бољем, ипак, бићемо комплетнији него у Генту. Успут, бога молим да се нико не разболи. Кад већ споменух утакмицу у Белгији: показало се још једном да колектив игра, а не име и презиме. Појединац се истакне као фигура и нуспродукт тимског рада, увек.

(ЦЕО ТЕКСТ можете да прочитате у данашњем штампаном или ПДФ издању Журнала)

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

iskrenost
Ti nikako da dodjes na red za klupu...Ali, ima vremena...
Бари
Госп.Станислав Караси. Само
FkpCascais
@Bari, uveri se u kojim se mutnim vodama i radnjama Karasii krece pre nego sto ti iole padne na pamet da ga nazoves "Gosp."
mister no
idemo na 3:0 i direktno prvo mesto , uz pobedu protiv slovana ... steta sto primismo glup gol u nadoknadi inace bi nam bilo dovoljno i 2:0... idemo zvezdooo
Željko Pavlović
Ja sa nerešeno.
Marko Pavlović@Željko Pavlović
Ponovo se Željko istakao sa novom minijaturom! Pokazao je izvanredno poznavanje gramatike i sintaske srpskog jezika! Kratko I jasno da jasnije ne može biti! Samo ne znam šta je pisac hteo da kaže?!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.