Почетна / Фудбал / Звезда

Панков: Офанзива је наша снага

Црвена звезда је у понедељак, после преокрета, славила против екипе Златибора, резултатом 4:2, у мечу шеснаестине финала Купа Србије
ФОТО: И. Веселинов

- Ово је била једна тешка утакмица и то није само фраза, већ је заиста тако. Као што је и шеф рекао, доста смо “поклонили” противнику. Увек је тешко када јуриш резултат, али рекао бих да смо заслужено победили. Имали смо безброј шутева и шанси, али у односу на то, мало погодака, иако смо постигли четири гола. Можемо да будемо задовољни игром, поготово офанзивом. Неке ствари морају да се поправе, али има времена за то – истакао је Радован Панков, један од најзаслужнијих за пролазак српског шампиона у осмину финала Купа Србије. Дефанзивац је постигао трећи гол за црвено-беле против Златибора.

Говорио је Звездин штопер и о периоду који испред црвено-белог тима.

- Следи дерби против Војводине, меч којим много тога можемо да решимо, ако резултат буде на нашој страни, а онда још једна битна утакмица у овој сезони. Играли смо их много од почетка сезоне и свака следећа је још важнија. Радује ме то што имамо толико великих и битних утакмица пред нама и што имамо прилику да обрадујемо наше навијаче, да Звезда дочека пролеће у Европи и да се пласира што боље, уз њихово присуство, надам се – рекао је Панков.

Звездина “шестица” се осврнула и на шансу коју је искористила како би постигла свој трећи гол у црвено-белом дресу.

- Хтео сам да заградим лопту и да је пропустим у гол, пошто је Павков шутирао, али сам видео играча Златибора иза себе. Снашао сам се и шутирао петом. Голови радују свакога, поготово дефанзивце и надам се да ће их бити још много – закључио је штопер црвено-белих.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

samo glinas...
"Rio Bravo"","Knedla","D.Džigerica"i ostali,očigledno nisu gledali utakmicu!Fudbal u Srbiji napreduje samo bez umišljenih menađerskih zvezdica!
Dusan Dzigurski
Hoces da kazes da fudbal u Srbiji napreduje?
Ogi
Kokeza i sklanjalice su vasa snaga
Pepe iz New Yorka .
Bravo Radovane ,jedini pravi igraci u Zvezdinu odbranu koji se (TehnikomAla Zajec Bekhenbauer) Ne plasi da ide Napred pomagajuci Navali ,Za Tebe i Mladg Erakovicja samo Napred ..
Pepe
Rio Bravo ( mozda ste Culi za to) nije Zvezdea kriva sto igramo sa Zlatiborom ,(Bravo za Dresove i Titova Vila ) Surdulicom I li Partizanom krivi su Oni Koji su Razbili Yugoslaviju ,Milosevic Tugjman Izibeg i oni koji kaoi ti ..
Knego
Zlatibor nije smeo da pobedi Zvezdu. Inače, ode iz Super lige...
Naravno
S obzirom da su ušli tako što su glasali za titulu iz 46. nije ni čudo ako ostanu, tako što će se sklanjati Zvezdi. Samo kad tad će doći scenario Vranja, OFK Beograda, Užica...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.