Почетна / Фудбал / Звезда

Звезда поделила сезонске улазнице медицинарима у Панчеву

Десни бек црвено-белих Милан Гајић, рођени Панчевац, поделио је 50 сезонских улазница и обрадовао суграђане
ФОТО:ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда поделио је данас сезонске улазнице запосленима из Опште болнице Панчево, који су се током акције пријавили и изразили жељу да уживо прате мечеве црвено-белих на стадиону Рајко Митић.

Десни бек црвено-белих Милан Гајић, рођени Панчевац, поделио је 50 сезонских улазница и обрадовао суграђане.

Велика ми је част што сам данас овде. Ови људи се сваки дан труде, за све нас, грађане и спортисте, мени помажу да се бавим фудбалом. Времена су тешка, али они су ту да нам олакшају и улију сигурност радом, залагањем и свакодневним напором да ковид вирус постане прошлост. Иако је леп гест, повод није, надам се да се више нећемо дружити у овим околностима, већ да ћемо се видети на стадиону и радовати успесима Звезде - истакао је Гајић.

Звезда је у Панчеву још једном показала да је друштвено одговоран клуб и наставила акцију организовану још у априлу.

Улазнице су уручене директору болнице Слободану Овуки.

Свако признање за наш рад на друштвеном плану импонује, поготово када стиже од шампиона какав је Црвена звезда. Сувишно је говорити о величини црвено-белих, а нама је ово сатисфакција, даје нам снагу, вољу и хтење да се изборимо са болешћу која је напала цео свет. Овакав гест није чест у нашим животима и свако признање нам много значи. Осећамо се победнички и шампионски у друштву Црвене звезде. Сви у мојој породици навијају за црвено-беле и једва чекам да опет са синовима дођем на утакмицу. Надам се да ћемо имати што мање посла и што више успеха - рекао је Овука.

Лекарка из Опште болнице у Панчеву Мирјана Карличић, такође хвали гест Црвене звезде да подели сезонске улазнице здравственим радницима.

С обзиром на то да је рад у ковид болници био веома напоран и исцрпљујући, овај гест нас је све одушевио и веома смо захвални Црвеној звезди на томе. Нама ово много значи. На утакмице долазим са млађим братом који је велики навијач клуба. Кад видим њега како се радује головима и ја сам срећна и једва чекам да обоје дођемо на стадион - рекла је Карличић

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Oskar Skrinjar Skrinjaroti
Tako se dovlaci publika na stadione: malo besplatne karte, malo slobodno za clanove SNS-a i slicne fore.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.