Почетна / Фудбал / Звезда

Станковић после жреба: Знамо како у Лигу Европе

Црвена звезда ће до утакмице са победником меча Арарат - Цеље одмерити снаге са Вождовцем и лучанском Младости
ФОТО: ФК Црвена звезда

Бољи из дуела Арарата и Цеља ће бити ривал Црвене звезде у оквиру плеј-офа за Лигу Европе, а шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић верује у играче које тренира и сматра да могу да обезбеде пласман у групну фазу.

- Ко год да прође у мечу Арарат - Цеље је неугодан ривал. Чим су дошли до овде, значи да поседују квалитет, а на нама ће бити да препознамо које су им слабе тачке и да пробамо да искористимо то. Нажалост, срећа нас није погледала, јер смо поново гости, трећи пут заредом, што је предност за ривала. Много би нам лакше било да играмо на нашем стадиону, међутим, морамо да прихватимо реалност и да занемаримо све негативне факторе, те да се фокусирамо на нас - рекао је Станковић.

Црвена звезда ће до утакмице са победником меча Арарат - Цеље одмерити снаге са Вождовцем и лучанском Младости.

- Има још две недеље до утакмице, до тада имамо неколико изазова у првенству и полако, идемо корак по корак. Трудим се увек да размишљам о мојој екипи, о ономе шта ми треба да урадимо да бисмо победили. Ако будемо одиграли онако како знамо и умемо, верујем да ћемо остварити успех и пласман у Лигу Европе - рекао је Станковић поводом утакмице која је на програму 1. октобра.

Коментари40
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grban
Naravno da znate . SRETNO i samo gazite!
Stari Zvezdas
E moj Dejo nije isto igrati fudbal i biti trener. Fudbal se igra ponajviše svojim znanjem i talentom a da bi jedan tim funkcionisao dobro treba odabrati najbolje. Vi gospodine Stankovicu na mec sa Omonijom niste odabrali najbolje. Talentovana deca poput Gajica, Gavrica, Nikolica,Petrovica morala su biti u timu oni ginu za svaku loptu
ZVEZDAS
neznas ti prijatelju nista prvo je trebalo da treniras kolubaru ili tako nesto pa da dodjes u zvezdu
Rajko
Ne znas ti gde je levo, daj boze da prodjemo. Milojevic je za tebe doktor nauka!
Mako
Hocu Celje za prtivnika,malo da se zbratimimo prosli ili ne prosli biti ce zanimljivo...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.