Почетна / Фудбал / Звезда

Делије одржале састанак са Звезданом Терзићем

Неколико навијача чија се реч гласно чује међу Делијама посетило је у среду у поподневним часовима, Звездана Терзића у канцеларији на стадиону Црвене звезде
ФОТО: И. Милутиновић

Актуелни вршилац дужност генералног секретара Цревне звезде потврдио је да је састанак одржан, без жеље да детаљније говори о темама разговора.

Састанак је протекао изванредно – било је све што је рекао о догађају Звездан Терзић.

Посета Делија, дефинитивно, потврђује њихово интересовање за предстојеће изборе у клубу. Шушка се да им није по вољи што је Петар Шкундрић одустао од идеје да се кандидује, вероватно су желели да провере код Терзића разлоге за такав расплет.

Став навијача већ дуго је цењен на Маракани, без обзира која управа била на власти. Представници Делија имају и завидан број места у Скупштини, важан су сегмент функционисања клуба.

Коментари28
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Milan
Dosli po svoj deo kolaca. Terza odlazi.
dejan
zato sto navijaci imaju vaznu ulogu bas zato je zvezda tu gde jeste na dnu
dejan
Zašto ne kažete imenom i prezimenom ko ga je po(d)sjetio da znamo tačno,nije valjda da su neka sumljiva lica...
Mirko
Predstavnici navijaca u vecini evropskih klubova imaju pravo na ovakve sastanke ..Pitanje je samo ko su ti navijaci i ko ih je ovlastio da u ime svih nas bas oni razgovaraju sa upravom .... Nadam se da su upravi izneli ono sto vecina navijaca misli - da klub treba da privatuzuju Rusi , da nije problem da se proda par igraca - evo pominju se Pecnik , Kovacevic - ali da na njihovo mesto moraju doci isto tako kvalitetni mladi, perspektivni i kvalitetni igraci ... Klub je tokom svoje slavne istorije bio poznat po tome sto je dovodio najbolje mlade igrace ne samo iz Srbije , vec i iz BIH , Slovenije, Srbe iz Hrvatske , Makedonce, Crnogorce ... tako je i stekao svetsku titulu ... Tako mora i nastaviti - pogotovo sto imamo zaista sjajne igrace u kategorijama do 19 , 20 , 21 godina ... Takodje Zvezda je imala i izvanrednu fudbalsku skolu - iz koje su izlazili veliki igraci .... To je jednostavan recept za uspeh - podrska Rusa + dobar skauting u regionu + dobra skola ... I upravo ovim redom .
Gravediggaz
U vecini evropskih klubova rec imaju predstavnici navijaca koji placaju karte a ne zive na racun kluba, lome saksije, automobile i samaraju i skidaju dresove.
pera
JOOOOOOJ,

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.