Почетна / Фудбал / Звезда

Одржана редовна седница Скупштине ФК Црвена звезда: Наш се клуб ухватио у коштац са проблемима и одговорио изазовима

Светозар Мијаиловић је констатовао да је 2019. година била успешна "по свим релевантним параметрима" и у низу је са претходним успешним сезонама
ФОТО: ФК Црвена звезда

Фудбалски клуб Црвена звезда одржао је данас редовну седницу Скупштине, на којој је председник Светозар Мијаиловић констатовао да је успешно одговорено на кризу изазвану пандемијом корона вируса.

- Наш се клуб ухватио у коштац са проблемима и одговорио изазовима. Решавани су проблеми, правила се организација како би се и у овим условима постигли зацртани циљеви. Иако ова година није предмет овог извештаја, али у неку руку и јесте, да у 2019. нисмо тако успешно пословали, тешко да бисмо се сада изборили са овом кризом у којој смо се нашли - пренео је клупски сајт речи Мијаиловића са седнице.

По његовим речима, посебно је важно да се надомести одсуство прихода од продаје улазница.

- Покренуте су акције у том правцу. И овом приликом бих указао да нам је неопходно да сви наши чланови уплате чланарину, да још више имамо активност на пријему нових чланова. Отуда сматрам да нам управо сада треба да удружимо све напоре, у свим сегментима нашег рада, да бисмо остварили постављене циљеве за ову сезону и створили услове да се окитимо титулом у следећој години - додао је.

Светозар Мијаиловић је констатовао да је 2019. година била успешна "по свим релевантним параметрима" и у низу је са претходним успешним сезонама.

- Спортски резултат као генератор, пословни који ствара услове да се он оствари. Остварили смо постављене циљеве, освојили титулу и пласирали се у европско такмичење. Наставили смо стабилизацију клуба, пре свега финансијску, и стварање услова за успешније одвијање клупског живота, од првог тима до омладинске школе - казао је Мијаиловић.

Он је додао да је крај 2019. године дочекан са великим оптимизмом и да је већ тада стечена предност која је донела 31. титулу шампиона Србије.

- Инвестиције, медико-блок, омладинска школа обављеним радовима приводе се намени. Све је то пресечено овом пандемијом. Цело друштво се нашло у ситуацији која је захтевала невиђену промену понашања и начина рада - навео је председник Звезде.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Inspekcija
Gde su pare predsednice?
Fudbalske sudije
U koštac sa problemima se mi hvatamo i za Zvezdu ne sme biti problema!
Zoran CZZG
Imate vi svoga Vuletića i ostatak baba narikača,oni sve znaju i jako su pametni,ali u kukanju,plakanju i matretiranju svih oko njih,a zatrpaše vas pod zemlju crnu...zato nas pustite na miru,da patimo u svome neznanju...e moji glodari.
gropn III
svi po 10 evra, kupite lentu za rudnu rentu !
iz sljivika
Za tri godine 50 000 000 od plasmana u LE, 2xLS i bodova osvojenih u grupama, 12 000 000 od Gasproma, 3 000 000 od Telekoma, sitne sponzore da ne nabrajam. Od prodaje igraca( Radonjic 7, Pesic 4, Boaci 4,5, Joveljic 4...) preko 25 000 000 (zvanicno). Znaci u klub je ZVANICNO za tri godine uslo MINIMUM nabrojanih 90 000 000. Tu dodati prihode od reklama, ulaznica, tv prava... Klub je i dalje u minusu 32 000 000, dovode se drugoligaska "pojacanja", a Terzic i Mrkela poturaju senilnog Mijailovica da umesto njih prica o proteklom periodu dok njih dvojica trpaju nezamislive svote novca u svoje kofere. Neka je godisnji budzet cak nezamislivih 20 000 000, i smanjen dug za 20 000 000, gde je ostatak novca? Gde je BAR jos 20-25 000 000???
stetocine
A duguju i plate...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.