Почетна / Фудбал / Звезда

Боаћијева нова повреда, Бен и Катаи без ризика

У тренутку разочарања је бацио флашицу воде, а она је „одскочила“ до терена, што је био разлог да судија Лазар Лукић искусном центарфору додели жути картон
ФОТО: И. Веселинов

Није рачунао Дејан Станковић на Мохамеда Бена и Александра Катаија. Најбољи играчи Црвене звезде нису се у потпуности опоравили од повреда и превелики би био ризик да су се нашли на терену против Чукаричког.

Очекује се да офанзивни тандем буде спреман за гостовање у Никозији, мада ће све до утакмице владати дилема у којој су се мери опоравили. Проблеми са повредама Катаија и Бена велика су мука за црвено-беле пред утакмицу у којој је улог обезбеђивање групне фазе УЕФА такмичења.

Нема среће за Ричмонда Боаћија у 2020. години. Центарфор Црвене звезде је поново повређен, меч на Бановом брду морао је да напусти већ у трећем минуту. Приликом доскока и шута главом у акцији која је донела предност његовом тиму, дошло је до оштећења једног од мишића.

Извесно је да Боаћи неће бити међу кандидатима за утакмицу у Никозији, чекају га нове терапије и период опоравка. У тренутку разочарања је бацио флашицу воде, а она је „одскочила“ до терена, што је био разлог да судија Лазар Лукић искусном центарфору додели жути картон.

Антонио Томане је остао ван протокола за јучерашњу утакмицу, јер је место четвртог странца уз Кангу, Санога и Боаћија заузео новајлија Фалћинели.

Томане је продат Самсунспору, али договор са турским клубом је да се пресели тамо после гостовања Омонији. Португалац је, посебно после повреде Боаћија, потребан тиму за меч на Кипру.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Vukanović mesto Boaćija i Falćineli umesto Vukanovića.
Dusan Dzigurski Dzigurica
Svaka cast momcima na zalaganju i borbenosti.
Oskar Skrinjar Skrinjaroti
Zvezda i Partizan se isticu fanaticnim zalaganjem za boje kluba.
Karma
Da je Boaci dobio crveni posle onako pogibeljnog starta nad golmanom ne bi igrao i ne bi se sada povredio. Karma!
Marko
Bilo je vec 3:0 pa sto bi blo po tvome...
Samo polako
Doći će sve na svoje. Oslobodićemo mi ovu zemlju.
Прикажи још одговора
Rodjak
A Savo dobi crveni, naravno opravdano i to niko ne spori!
Mixi
Rodjace, Savo je gadjao sudiju, Boaci nije. Ukljuci mozak malo i budi realan.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.