Почетна / Фудбал / Звезда

Вулић: Радује ефикасност тима (ВИДЕО)

„Поручио бих навијачима да буду уз нас и у моментима када не могу да буду физички присутни на стадиону, да шаљу снимке који се пуштају у току полувремана. Много нам значи њихова подршка и учинићемо све да их обрадујемо после сваке утакмице“
ФОТО: В. Марковић

Везиста Црвене звезде Милош Вулић изнео је утиске после победе над екипом Спартака резултатом 3:2 и истакао да је утакмица против Суботичана одлична увертира пред утакмицу првог кола квалификација за Лигу шампиона.

- Била је јако тешка утакмица за нас, очекивали смо и знали смо да неће бити лако. Спартак је квалитетан противник, везали су три победе у прва три кола Суперлиге Србије. Приступили су озбиљно утакмици, знали смо да немају шта да изгубе и да ће се сигурно надметати са нама. Међутим после првог поготка, веома брзо смо примили гол, изједначили су пре првог полувремена, што нам свакако није пријало. Знали смо да морамо да се издигнемо и кренемо да нападамо од првог минута другог дела игре. На крају се на нашу срећу упорност и офанзивна игра исплатила, свакако лепа увертира пред почетак квалификација – истакао је Милош Вулић.

Осврнуо се везиста Црвене звезде и на офанзивну игру свог тима од почетка првенства.

- Изузетно добра утакмица, недавно сам рекао да  је јако добро што се постиже доста голова у нашој лиги, баш из разлога што то није био случај ранијих година. Игра се доста бољи фудбал, што смо вечерас показали и ми и екипа Спартака. Имао сам пар добрих шутева. У претходне три утакмице успео сам да постигнем два гола. Вечерас је погодак изостао, међутим сигуран сам да ће бити прилике у наредним дуелима.

Говорио је Милош Вулић и о утакмици првог кола квалификација за Лигу шампиона која Звезду очекује у уторак.

- Очекивања су велика, како играча, стручног штаба, тако и свих навијача и оних који прате Црвену звезду. Мислим да пролаз не сме да се доводи у питање. Од првог минута морамо да уђемо у утакмицу максимално концентрисано и верујем да у том случају неће бити проблема.

Момак рођен у Крушевцу имао је поруку и за навијаче црвено-белих.

- Поручио бих навијачима да буду уз нас и у моментима када не могу да буду физички присутни на стадиону, да шаљу снимке који се пуштају у току полувремана. Много нам значи њихова подршка и учинићемо све да их обрадујемо после сваке утакмице – закључио је Милош Вулић.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.