Почетна / Фудбал / Звезда

Станковић после Спартака: Кроз овакве утакмице растемо (ВИДЕО)

„Екипа је одиграла добро, види се да су после три сусрета у девет дана „тешки“, да су се можда мало и задовољили, али не може увек да буде „мед и млеко“. Морају да буду спремни и на мечеве у којима је противник у сваком тренутку опасан, где ривал жели да игра, да се надмеће“
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда је тријумфовала над Спартаком (3:2) у оквиру 4. кола Суперлиге Србије, а шеф стручног штаба црвено-белих Дејан Станковић сматра да су овакви мечеви драгоцени.

- Тип утакмице која може да оде на једну или другу страну, али кроз овакве мечеве растемо. Екипа је одиграла добро, види се да су после три сусрета у девет дана „тешки“, да су се можда мало и задовољили, али не може увек да буде „мед и млеко“. Морају да буду спремни и на мечеве у којима је противник у сваком тренутку опасан, где ривал жели да игра, да се надмеће. Правили смо доста грешака, поготово у одбрани, али успели смо да од 1:1 стигнемо до 3:1 и да је било више концентрације, било би и убедљивије. Окрећемо се мечу против Европе - почео је Станковић.

Расположени на мечу су били нападачи Ел Фарду Бен и Антонио Томане. Репрезентативац Комора је постигао два, а португалски интернационалац један погодак.

- Посао им је да постижу голове. Могао је Бен и хет-трик да оствари да није промашио пенал. Морамо да будемо фокусирани на игру константно, ако је требало нешто да се деси, онда боље вечерас. Задовољан сам у сваком случају, требао нам је овако мотивисан противник.

Прилику да стартује као најистуренији на данашњем мечу у редовима црвено-белих, имао је Ел Фарду Бен, а да би и чешће могли да га гледамо у тој улози потврђују речи Дејана Станковића

- Рачунам на њега као шпица. Дао је два гола, промашио пенал, али упркос томе, остварио је феноменалан учинак - подвукао је Станковић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

DS
Kroz onakve penale rastete!
Dusan Dzigurski Dzigurica
Opet penal za Zvezdu? Dokle vise, kakva je to liga!
Komšije
Super! Uvedimo VAR
Calimero
Ko čemu,babe o uštipcima...Sa onakvom igrom veoma dobrog Spartaka,i sa onakvim, korekrnim i dobrim suđenjem,komšije bi bile isprašene sa dva,tri razlike!!!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.