Почетна / Фудбал / Звезда

ЗВЕЗДА ЧЕКА - Онази и Саного топ тандем

Крупан је предуслов за заснивање сарадње – трансфер Његоша Петровића
ФОТО: ФК Денизли

Напустио је Огењи Онази Денизли два кола пре краја шампионата Турске, нема више обавезе ни према Трабзону који га је слао на позајмицу, али и даље је веома неизвесно да ли ће Нигеријац да дође у Црвену звезду.

Тренер Дејан Станковић и руководство га желе, уверени да су Онази и Саного топ тандем, али крупан је предуслов за заснивање сарадње – трансфер Његоша Петровића. А, док млади репрезентативац Србије реализује трансфер, могуће је да Нигеријац прихвати неку од других понуда...

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

obojica su bezveze
Ne razumem da Zvezda dovodi ovakve mačke u džaku. Onazi nije mogao ni na klupu Lacija, a Sanogo je završio karijeru superstara belgijske lige pre dve godine i pitanje je da li može ikada da i to oživi.
Stanojlo delija
Pratim Talijanski fudbal na TVArena Sport i nikada nisam čuo za igrača Lacija po imenu Onazi! Jednostavno, to nije tačno! Taj verovatno prodaje semenke na stadionu Lacija! A, ovi naši levaci iz Zvezde dovode samo igrače na pozajmicama! Inače, što se tiče 2o-to godišnjeg Petrovića i njegove igre protiv Pogrebnika, slažem se da se Petrović nije proslavio i ja sam više očekivao od njega! Ali, ti ne pominješ one poznate iskusne afričke “kapitalce” Bena, od 33 godine i Boaćija, od 28 godina, niti šta su oni pokazali protiv Pogrebnika?! Eto, pokazali su da su potpuno neupotrebljivi protiv jačih ekipa i da nije čudno što ih niko iz sveta ne traži!
cara
Petrovic je prosecan Srpskoligaski igrac kog Terzic gura kako bi ga uvalio nekom i uzeli pare igrac, manadzer, LTerzic i neku mrvicu Zvezda. Prema tome nemoj molim te da Onazija uporedjujes sa ovog dunstera.
vm
apsolutno nisi u pravu Onazi je bio jedan od boljih igraca lacia pre 1.5 godina a onda su stigle povrede ako je it vrlo vrlo dobaar igrac
Прикажи још одговора
Pedja
A sta fali tandemu Petrovic - Sanogo? Petrovic je igrac koji igra sve bolje. Zar su drugi klubovi blesavi sto daju Zvezdi vise za Petrovica, nego sto kosta Onazi?
Željko Pavlović
Može.
nesat zvezdas
onazi i sanigo treba da igraju dva zadne vezna sa nima imacemo brzu iznishejne loptu iz nace polovine bice strasan tandem za evropu
upravo tako
Samo da se otarase ovih domacih krljadzija i kvazi talenata, da igramo lep fudbal sa dobrim strancima.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.