Почетна / Фудбал / Војводина

ИЗ ЗВЕЗДЕ У ВОШУ: Владимир Милетић нови играч Новосађана

Владимир Милетић је рођен петог марта 2003. године у Брусу, а претходних шест месеци је провео на позајмици у екипи Графичара. Игра на позицији централног везног играча и био је члан млађих репрезентативних селекција Србије, а у наредној сезони ће наступати за омладински тим Војводине
ФОТО: ФК Војводина
Доскорашњи члан Црвене звезде Владимир Милетић (17) данас је потписао трогодишњи професионални уговор са Војводином.
 
Владимир Милетић је рођен петог марта 2003. године у Брусу, а претходних шест месеци је провео на позајмици у екипи Графичара. Игра на позицији централног везног играча и био је члан млађих репрезентативних селекција Србије, а у наредној сезони ће наступати за омладински тим Војводине.
 
– Огромна ми је част што сам потписао уговор са тако великим клубом као што је Војводина. Драго ми је што сам данас овде и што ћу у будућности носити овај дрес. Надам се да ћу оправдати поверење које ми је указано и да ћемо заједно освајати трофеје у наредном периоду. Такође, иако ћу у наредној сезони наступати за омладинце, надам се да ћу својим играма и радом заслужити прилику да барем дебитујем за први тим – изјавио је Милетић.
 
Почетак такмичења у Омладинској лиги Србије предвиђен је за први август.
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Topića krasi ono umeće koje nema nijedan mladji fudbaler u nasoj ligi kao igrač sredine, i nije samo Borusija već i Sevilja.A uprava kad slika nove igrače može već jednom da skine neposojećii grb koji je pre dve godine vraćen na skupsini onakav kakav je bio ,dakle dole nema Novi Sad već 1914 i popreko imedju bele i crvene boje FK VOJVODINA kako i doliči velikim klubovima koji ne nose ime grada
007
Bolje ce mu biti igrace sigurno a ne cekati godinama bez profi ugovora da igra pored igraca koje berzani placaju pola miliona evra godisnje a ne mogu posle nigde da ih prodaju. Bolje da igra ai 2 h evra mesecno u vojvodina je vrhunska plata za mlade igrace u zemlji gde ljudi crnce za 200 evra mesecno. Pride ako bude igrso i radio na nivou otici ce kao kacar meda krasa lane stepanov duca sergej mijat u vrhunske lige i klubove. Vladimire dobrodosao
Kokan
Bice zamena za Topica koji odlazi u Dortmund. A ucice od Drincica. Babic i jos nekolicina omladinaca Zvezde traze prelazak u Vosu.
Ludakis
Sta to krasi Topica da moze da igra u B.Dortmund?
025 @ Krajisnik
Ima. Partizan se nameracio na Topica. Treba da odu Sadik, Scekic i Suma, pa grobari planiraju da dovedu Topica umesto Scekica, Sumu menja Lazar Pavlovic, dok umesto Sadika kandidati su Gomes i neki afrikanac, koji sad igra u Francuskoj ili tu negde..
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.