Почетна / Фудбал / Војводина

Лалатовић: Овој екипи треба подршка

У трећем колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Рада на Карађорђу. После две победе у прва два кола, биће то премијерни меч за Војводину на свом стадиону
ФОТО: ФК Војводина

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас да је циљ његове екипе победа у предстојећем мечу против Рада, али је истакао да тај циљ није лако остварив.

- Очекивања су увек велика, па ћемо тако и овога пута ићи на победу. Статистика није баш на нашој страни, поготово што је Војводина последње две утакмице против Рада на Карађорђу изгубила. Када сам први пут био тренер Војводине, на Бањици смо водили 2:0, али смо потом примили два гола и утакмица се завршила 2:2 - рекао је Лалатовић.

У трећем колу Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра дочекују екипу Рада на Карађорђу. После две победе у прва два кола, биће то премијерни меч за Војводину на свом стадиону.

На другој страни, Рад је сезону почео поразом у Суботици, док је његов наредни меч одложен због обавеза Чукаричког у европским квалификацијама.

- Рад је организован и специфичан клуб, јер га воде људи који га просто обожавају и све дају за њега и то не само људи који га воде, већ и играчи - рекао је Лалатовић и додао да клуб с Бањице има квалитет, поготово што се тиче младих играча.

Лалатовић је навео да његову екипу чека тежак и захтеван меч, али и поновио да ће Војводина против кога год да игра на Карађорђу увек ићи на победу.

- Атмосфера у екипи је јако добра, победничка. Играчи се смеју и то је оно што ме радује. Испуњавају све захтеве које постављам пред њих, што се могло видети и у претходне две утакмице које смо победили. Сада имамо мали притисак, јер ово је прва утакмица на новој подлози на нашем стадиону.

Лалатовић је истакао и да му је жао што није на време преузео Војводину пошто још није задовољан физичком спремом своје екипе.

- Мало падамо у последњих 20 минута, а моји тимови обично баш тада показују разлику у односу на противника. Ипак, временом ће доћи и то. У прва два кола смо победили, што је најважније, али сигурно је да можемо да играмо много боље.

Лалатовић је позвао навијаче да дођу у што већем броју на стадион.

- Овој екипи је потребна подршка како бисмо заједничким снагама, уз добру игру Војводине, дошли до победе против јако незгодног ривала... Јако бих волео да навијачи дођу у великом броју, јер ако желе да Војводина поново заигра у Европи, Карађорђе мора бити много пунији него што је био у последње две године.

Он је казао и да не зна какав пријем може да очекује од публике, пред којом ће се сутра после две и по године поново појавити као тренер Војводине.

- У Напретку сам провео прелепих шест месеци, водио га на начин на који сада водим Војводину и правио резултате са тим клубом, па су ме људи због тога поштовали. Касније, када сам ту дошао као тренер неког другог клуба и на исти начин желео да мој тренутни тим победи, вређали су ми децу и породицу. Не оптерећујем се тиме како ће ме публика прихватити, јер свој посао радим стоички и максимално коректно. Ако заслужим њену подршку, добићу је, ако не заслужим, нећу - рекао је Лалатовић.

Утакмица Војводина - Рад се игра сутра од 20.00, а улаз на стадион је бесплатан.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

acadelija
Lalate, cekamo te kad ode Miloje
Marko NS
Ne brini ti za našu podršku nego pokaži karakter naročito protiv Zvezde i nemoj da pobegneš iz kluba kao pre dve godine

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.