Почетна / Фудбал / Војводина

У Војводину стигли Дринчић и Ђуришић, чека се Бојић, Митошевић прекобројан

Од четвртка бројно стање кандидата за први тим Војводине повећано је доласком искусног Николе Дринчића, до сада најзвучнијег појачања Новосађана
ФОТО: И. Веселинов

Доскорашњи везни играч Радничког Никола Дринчић потписао је једногодишњи уговор. Потписао је и повратник Марко Ђуришић, који је пре три године постао професионалац у Војводини, у међувремену се опробао новосадском Пролетеру, Мачви и Динаму из Врања. Обавезао се на трогодишњу верност клубу са „Карађорђа”

Како се незванично сазнаје, Новосађани би ускоро могли да буду јачи за нападача Младости Петра Бојића. Играо је, такође, у Напретку и Чукаричком. 

Искусни везиста Вук Митошевић у четвртак је спаковао ствари и напустио хотел „Палисад”, базу Новосађана на Златибору.

У дану кад је најављено да ће се екипи Војводине прикључити прво појачање Никола Дринчић, из Новог Сада је стигла клупска одлука да се врати Вук Митошевић, јер је прекобројан.

Очекивао сам овакав расплет, наговештен ми је пре поласка на припреме. Нисам разочаран, тако је то у професионализму и нема места емоцијама. Видећу како ћу превазићи ситуацију у којој сам се нашао – рекао је на растанку искусни везиста, који је поникао у Војводини и са великом радошћу пре шест месеци дочекао повратак у матични клуб.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zecaa
Gde je Drincic,Bojic, eto i Lalatovica
007
Ajde osmice idi kod m na raport imas dezinformacije kakkav backi jarak i gluposti zuka i minja igraju od sstarta a ti svoju zajedlhivost prebaci na druge klubove mozda czip.
Citalac
@007 Dobro te radi 008. Voleo bih da znam ko je m za raport? Uzgred nece igrati Zukic i Nešković od početka. Niko od omladinaca se nece naigrati...
poaro
Dolaskom Drincica,Vosa je napravila sjajan maarketinski potez,i najavila dolaske bitnih igraca,bez nepotrebnog gomilanja,nadam se I ubinedice i one igrace koji sse neckaju,u projekat regenerisane i ambiciozne Vose. Bice i afirmacije mladih uz dokazanog asa Drincica ali i onih buducih koji ce vjerujem doci ovih dana. Konacno,imam osjecaj d
007
Drinca dobrodosao pored njega na terenu i ne mora trener nek ko kompani bude igrac trener a djurisic je puno obecavao kao omladinac pa se valjda iskalio za ove 3 gi onda ce biti pravo pojacanje bojic ne treba jer kad ce onda igrati zukic i neskovic a sto se tice direktora i predsednika moguce je neko iznenadjenje al da sacekamo vece inace od tih sto se stalno vrte u krug jedino brazilac mozda dodje ima i jos 2 odlicna stranca cfor i levi bek i to ce se znati posle skupstine koja dolazi posle dugih provala oblaka i padavina pa da vidimo oce li sunce konacno ogrejati nasu vojvodinu
trener
levi bek andrej jakovljevic ili ignic stoper danilo mitrovic centerfor abu
008
a topic? bjekovic? toroman? zukic pozajmica mladost, backi jarak neskovic, celarevo
Jevta
Levi bek ce biti Vucic ili Miletic ili Hajdin, centralni Ostojic ili Tekijaski, vezni Njegos Petrovic, Robson ili Glavcic i napad Georgijevic ili Kaludjerovic. Benfika nudu 1.25 m za Ranka Veselinovica
Ispao je sa spiska jedino "Afrikanac iz Trajala"
Sudija Picilkas
Ove vase dolaske sam naucio napamet, od letnjeg prelaznog roka 2018. jedni te isti igraci `stizu` u Vojvodinu i nikako da dodju.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.