Почетна / Фудбал / Војводина

Тумбаковић: Привлачило ме да једнога дана радим у Војводини, можда ће се и то остварити

Селектор репрезентације Црне Горе пред студентима Факултета за спорт и туризам у Новом Саду
ФОТО: М. Гавриловић

Говорећи на тему „Да ли је врхунски фудбалер и добар тренер“, Љубиша Тумбаковић, наш најтрофејнији тренер и селектор репрезентације Црне Горе, јуче је студентима у амфитеатру новосадског Факултета за спорт и туризам посебно нагласио:

- Тренерска професија је кроз време еволуирала тако да је у односу на претходни период добила нову димензију. Данас је тренер заправо менаџер. То значи да је, поред образовања, потребно још да буде психолог, односно и да је харизматична личност.

Подсећајући на свој тренерски почетак Тумбаковић је сигурно заголицао машту навијача Војводине износећи мање познати детаљ:

- Када сам почињао као тренер, поред рада у Партизану, привлачило ме је и да једнога дана радим у Војводини. У Партизану сам био, у Војводини нисам. Али, ко зна, можда ће се и то једнога дана остварити.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fkv klisa
Nema jakog kluba bez jake i stabilne uprave,sta znaci dovesti dobrog trenera kad menadzeri guraju svoje igrace u klub.valjda kod tumbe to ne bi mogli raditi,zato i nece doci
mikele
gospodin
Grba
Dodji tumba,da vosa ponovo gazi,nema jake lige bez jake vose.
Miroslav
Odlican trener, kako bi kod njega Zukic, Neskovicm Savicm Topic, Ousman Marong, Njegos Petrovic, Robsom Da Silva, Nemanja Vucic igrali igru kratkih pasova. Tumba jeste radio u Partizanu, ali je najbolje moguce resenje u ovom trenutku!
Kameni
Jako dobro zapažanje.
007
Tumba ima i znanje i harizmu i zna kako se osvajaju trofeji dolazi sigurno jer cg tesko moze da ode na ep zbog malog izbora kvalitetnih igraca sve če se znati pocetkom juna

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.