Почетна / Фудбал / Војводина

Кривокапић: Да се надигравамо и афирмишемо младе

Меч између Напретка и Војводине игра се сутра на стадиону "Младост" од 17.00
ФОТО: М. Рашић

Тренер фудбалера Војводине Радован Кривокапић рекао је данас да новосадска екипа до краја шампионата жели да се надиграва са противником и афирмише младе играче.

"Сутра нас очекује Напредак, противник са којим смо, не тако давно, већ одиграли један првенствени меч, који је био узбудљив и неизвестан до самог краја. Младост малтене као и све остале екипе, опасни су у офанзивном делу и имају брзе и непредвидиве бочне играче", рекао је Кривокапић.

У другом колу плеј-офа Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра гостују екипи Напретка у Крушевцу.

Војводина је осма на табели са 20 бодова, док је Напредак седми са бодом више.

"За овај меч смо се припремали као и за сваки други, али са већом жељом него што је то био случај уочи утакмице против Пролетера, јер сви заједно желимо да се искупимо за тај пораз и надокнадимо пропуштено из тог сусрета. Тада смо практично имали три бода у џепу, али смо промашили наше шансе", рекао је тренер Војводине.

Пред почетак сезоне, Војводина је као циљ поставила пласман у квалификације за Лигу Европе. Међутим, како је сезона одмицала, постајало је јасно да се тај циљ неће тако лако остварити.

"Када су се одређивали циљеви пред почетак сезоне, ја нисам био овде, а оно што је постављено испред мене, то је и испуњено. Изборили смо пласман у плеј-оф и афирмисали смо доста младих играча, а мислим да је, у овом тренутку, прича о Европи нереална и да то не треба постављати пред играче", рекао је Кривокапић.

Он је истакао да је екипа после меча против Партизана била емотивно испражњена, као и да се та испражњеност видела и у последњих 20 минута против Пролетера.

"Свака част момцима на ономе што су издржали у претходном периоду. Сада желимо да се надигравамо са противником и афирмишемо младе играче, па ће зато сутра у протоколу бити два нова лица, Бјековић и Јаковљевић, јер смо на тим позицијама дефицитарни пред овај сусрет. И у наредним мечевима, младима ћемо пружати шансу, а надам се да ће Топић, Савић, Митровић и Тегелтија ускоро потписати професионалне уговоре. Свима њима желим да укажем прилику, али од њих зависи да ли желе да играју за Војводину", навео је Кривокапић.

Меч између Напретка и Војводине игра се сутра на стадиону "Младост" од 17.00.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

НС+
Криви умислио, да се млади фудбалери афирмишу тако, што их "ВОША БУСОМ" провозају до Крушевца, не би ли деца уживо гледала Вошине менаџерске аквизиције, како злопате публику и себе саме?!
Ned
Poslije poraza od Proletera izgubljene su i teoretske sanse za Evropu. Zato pruzati sansu mladima bez imperativa rezultata.. Kud ce bolje test utakmice od predstojecih ligaskih. Spremati tim za sljed.sezonu i odvajati za tribine poslije svake utakmice po dva igraca tj.za transf.listu. Uciniti sve da ppmenuti ml.igraci potp.profi ugovore sto prije da bi bili u konkurenciji. Sutra da pocnu utakmicu:Rockov Bjekovic Jakovljevic Graovac Veselinovic-Mitosevic-Zivkovic Mesarovic Zukic-Neskovic Matic a zamjene Gajic Lazarevic Djuricin. Ostali sem Devetaka na tribine(transf.listu). Dovesti na ljeto:Robsona Nj. Petro vica Milicevica Siladjija Kerkeza Obradovica N. I Vucica vratiti trojicu iz Kabela. Umjesto Krivog Lalat Sabo ili Radojicic a umjesto Drakulu Lane. Spremiti evrice za ovo jer nema dzabe. Mesarovic i Gajic u Kabel da se prekale ako hoce al sumnjam Isto tako i mozda Zivkovic ili ga probati kao d.beka. Put putuju Djuric Zlomislic Sanicanin Simic Gojkov Stojkovic Djuricin Kone Milo...
ma daj...
bjekovic i jakovljevic?
TABULA RASA
Derane, drž' se ti "Soccer Manager" igrice. Iz tvog komentara je očigledno da ti igrica, sasvim solidno ide... furtom popuni aplikaciju, za prijem u "firmu" - kako bi s'njima mogao da vedriš i oblačiš i u samoj Voši. Spojiš lepo i korisno, pa, onda(K), zajedničkim snagama volete Vošu do poslednje pare.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.