Почетна / Фудбал / Војводина

Бивши директор Чабрић пред Основним судом „добио” Војводину

Некадашњи директор Војводине, Милан Чабрић, добио је спор са новосадским клубом
ФОТО: Архива Журнала

На основу првостепене пресуде Основног суда у Новом Саду, клуб са „Карађорђа” ће бившем функционеру Милану Чабрићу, на име незаконитог раскида уговора о раду, морати да исплати 2,5 милиона динара.

Трошкови спора од око 180.000 динара, такође, иду на терет Војводине. Пред Вишим судом у Новом Саду води се још један спор Чабрића и Војводине. Вредност је много већа, око 100.000 евра.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cedo Maras
po slici bi se reklo fin neki covek ovaj gosn.Cabric...
007
pa moguće je jer svi oni plivaju u istim mutnim vodama a čabra čovek od poverenja kan kana koji se zalinjao koliko voli Vojvodinu je dokazao do poslednje pare kako se muze klub i odakle mu pare da kupi balon i organizuje turnire po NS i šire sigorno ih nije zaradio u Banovcima al on je uz one plaćene navijače sitna riba za pumpadžiju koji je usput pre deset dana osuđen zbog otimanja državnog zemljišta na 5,5 g. zatvora i koji je zalepio pre toga Vojvodini blokadu od Milion evra jer mu je malo bilo onih 2 što je oplevio klub za transfer Sergeja u Genk za kog je šćepan dobio 900 hiljada evra za Vojvodinu a kad bi išli u dalju prošlost od koleta do popivoda kud bi stigli organi ,da hoće, jer ako sad kad država preko grada i gasa ne rasturi ovo kolo ondak je i ona sa njima u kolu
Istina
Sve si upravu! Butorović sa Rabrenom i Čabrom , Kežman Uroš Janković, Šćepanović sa Boćama Dundjama , Gajić sa Beronjom , Vuković sa Mijićem i Galijanijem pa ondak Milutinovići , Kuprešak i ostali zaljubljenici ... Ovu ekipu ne bi preživeo ni Real Madrid sve sa Ronaldom!
Iskreni navijac
To su ti likovi kiji se pozivaju na ogromnu ljubav prema klubu! Sljam i ljudski talog! Isto kao i onaj sto ga je doveo kao i pumpadzija....
Mile
Kako je moguce? Pa u UO FK Vojvodine au dva vrhunska pravnika, dva Milana Djukica...
pametnom dovoljno
ništa ovo nije slučajno.i jšda pumpadžijadobijespor ikatanac
Istina
Još jedan KLEPTOMAN iz sistema FKV. Još jedan milionaki dug koji će isplatiti ova Uprava , najgora u istoriji , nema veze sto je dug od pre ko zna koliko godina ...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.