Почетна / Фудбал / Војводина

Навијачи Војводине: Шта Бајатовић и руководство скривају од јавности?

„Питамо се шта актуелно руководство на челу са Душаном Бајатовићем има да крије од оних којима је ФК Војводина у срцу и онима који су им дали поверење да воде клуб?“
ФОТО: ФК Војводина

Представници навијача Фудбалског клуба Војводина напустили су ванредну седницу скупштине тог клуба, незадовољни због одлуке да седница буде затворена за јавност, саопштили су „Уједињени навијачи Војводине”.

Како је раније најављено, ванредна седница ФК Војводина заказана је за данас због лоших резултата и пословања.

На скупштини нашег клуба прекршен је статут клуба. Занемарујући правила одређена статутом и кршећи процедуру актуелно руководство је одлучило да седница скупштине буде затворена за јавност. Напомињемо да је ово први случај у последњих 40 година да скупштина искључује јавност и медије из свог рада – навели су „Уједињени навијачи” у саопштењу.

Додали су да су иницирали скупштинско заседање, јер су желели да јавност и навијачи ФК Војводине сазнају на који се начин води клуб и да се покушају наћи решења за нагомилане проблеме.

Због свега наведеног представници навијача напустили су седницу Скупштине. Питамо се шта актуелно руководство на челу са Душаном Бајатовићем има да крије од оних којима је ФК Војводина у срцу и онима који су им дали поверење да воде клуб? – пише у саопштењу.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
ma kavi privatizovana več je napravljen drugi račun ako ovaj bude u blokadi ko što su i dvojajjčani uradili odavno..ali jedina prava stvar će biti privatizacija al to neće biti ni bajati ni gaje a ponajmanje gruje već oni koji su kadri da kupe Vojvodinu za 30 tak miliona evra kolko realno vredi i ulože još tolko da se klub vrati na svetski nivo kakav je bio 50,60,70tih kad su padali Roma,Rapid,Milan,Atletiko,Seltik,Rendžers,Fiorentina kad su na prijateljske utakmice dolazili velikani koje sam imao sreće da gledam Korintians,Fluminenze,Sao Paolo ,Borusija Mi kad smo kao veliki klub išli na turneje po Južnoj i Severnoj Americi,Evropi,Aziji,Africi,Australiji..još samo nas sa Antaritika nisu zvali ...Pingvini malli a da su mogli sve bi sardine dali
Soson
OMLADINSKA SKOLA FK VOJVODINA je vec privatizovana od strane Direktora Duska Grujica
007
pa kriju sve bljuvotine od svojih prijatelja koji su bili u uo ovih 28 godina kao i vaše koji ste ih dovodili od 2005 umesto da postanemo akcionarsko društvo izađemo na tržište pa da nas neko kupi po realnoj ceni kad nismo sve te godine imali podršku grada,pokrajine,države i bankomata narodne banke, kao czipovci....ADIOS.
Moki
Rezervisti imaju vece plate od prvotimaca, menadzerske provizije, zaduzivanje kluba...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.