Почетна / Фудбал / Војводина

Пораз Чукаричког у Шапцу, Војводина до победе у Београду са беле тачке (ВИДЕО)

Земун и Радник ремизирали у престоници без голова
ФОТО: fkvojvodina.rs

Рад Војводина 0:1 (0:1)

Београд - Стадион: Краљ Петар I. Гледалаца: 300. Судија: Ненад Ђокић. Помоћници: Срђан Милутиновић и Дејан Димитријевић. Жути картони: Перендија, Младеновић (Рад), Роцков, Милојевић, Гојков, Стојковић (Војводина). Стрелац: 0:1 Милан Ђурић (једанаестерац) у 23. минуту.

РАД: Д. Марковић, Младеновић (од 85. Живковић), Тричковић, Лутовац, Петровић, Буснић (од 53. Јовић), Шипчић, Баиновић, Перендија, Маринковић (од 51. Касалица), М. Марковић.

ВОЈВОДИНА: Роцков, Стојковић, Веселиновић, Саничанин, Лазаревић, Ђурић (од 75. Арсић), Милојевић, Гојков (од 91. Нешковић), Ђуричин, Винсент, Гајић (од 90. Бједов).

 

Новосађани су тријумфа у престоници дошли са беле тачке. Стојковић је у шеснаестерцу домаћина одлично проиграо Гојкова, кога је фаулирао Шипчић, а судија Ненад Ђокић је досудио најстрожију казну.

У 23. минуту Милан Ђурић је најстрожу казну претворио у гол, испоставило се једини на мечу.

Земун и Радник ремизирали су у Горњој вароши без голова.

Семафор 18. кола Супер лиге Србије:

Петак:

ОФК Бачка – Напредак 3:3 (Бајић 18. једанаестерац, 72. једанаестерац, Чековић 59 - Вулић 12, Ескић 66, Вукановић 71)

Субота:

Рад Војводина 0:1 (Ђурић 23. једанаестерац)

Земун – Радник 0:0

Мачва – Чукарички 1:0 (Гаврић 19)

Младост – Партизан 1:1 (Павловић 83 - Ивановић 90+2)

18.00: Динамо (Вр) – Раднички (Ниш)

18.00: Пролетер (НС) – Спартак

Недеља:

18.00: Црвена звезда – Вождовац

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
dobro je reko Krivi ako je neko gledao iz Fss Rockova ali ne svi su bili u Dablinu sve sa sekretaricama
007
Bravo za debi Krivog uz podršku da daje veču minutažu igračima naše škole i da ih istrpi jer će nam se za pola godine vratiti na najbolji način uz pobede i juriš na Evropu i kroz prvenstvo i kroz kup a u novoj sezoni i na TITULU..mora i ovim povlašćenim neko stati na put a ko će nego Vojvodina ko pre 52 i 30 godina
Објективна шабачка публика
Гавра јесте дао одличан гол, али играч утакмице је дефинитивно Пулетић. Ја никада нисам видео онолико онаквих одбрана једног голмана на некој утакмици, у фудбалу не постоји оцена којом би се његова игра данас могла оценити. Коначно добра и борбена игра целог тима на челу са Адамовићем, онако треба стално да се игра а не само 2-3 пута у полусезони.
Radovac
Golman Vose je bez konkurencije najbolji golman lige!
Gradjevinar
Upravo, hajde opet da imamo nekog profi trenera.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.