Почетна / Фудбал / Војводина

Окука: Показали смо страст, публика има право да се буни

Војводина ће у наредном колу гостовати екипи Партизана у Београду. Тај меч је на програму у недељу од 19.00
ФОТО: БЕТА/АП

Тренер фудбалера Војводине Драгомир Окука рекао је да задовољан данашњом победом против Радника и додао да његова екипа полако почиње да показује страст у игри.

Данас смо видели једну добру утакмицу, с доста темпа и ритма, по тешком терену, против доброг противника. Најтеже је победити у трећој утакмици у низу за кратко време, без обзира на то где се та утакмица игра. Наравно, срећни смо због победе, али посебно ми је драго због тога што смо, за разлику од претходних мечева, данас делимично показали страст и мало више агресивности – рекао је Окука и додао:

Видео сам да се то враћа играчима, да има добрих потеза, дуела, па је и публика знала то да препозна и у неколико наврата награди аплаузом.

Војводина је победила Радник резултатом 1:0, у 14. колу Супер лиге Србије.

Нормално је да Војводина победи Радник и то смо урадили заслужено, али нимало лако. Сада се окрећемо наредном мечу против Партизана у недељу, који ће бити провера наших способности, моћи и вредности – рекао је тренер Војводине.

Он је навео да мисли да је његова екипа на добром путу.

Ако истрајемо, Војводина ће се вратити тамо где јој је место у нашем фудбалу. Као и свакој екипи и тренеру, и нама треба време, али ту смо да то убрзамо и пробамо што пре да направимо оно што навијачи очекују од Војводине – рекао је Окука.

На данашњем мечу гледаоци су у неколико наврата негодовали због игре нападача Исмаела Фофане.

Публика има право да се буни, али Фофана је искусан и проверен играч, који се враћа после повреде... Он пет утакмица није играо и ово му је тек други меч у стартној постави. Без обзира на то шта публика мисли, ја сам задовољан оним што је приказао док је имао снаге, иако, наравно, он може више, што од њега и очекујем и сигуран сам да ће то и показати”, рекао је Окука.

„Сваког играча треба сачекати, посебно оне који се враћају после повреде. Ја га чекам и надам се да ће брзо доћи у ону форму коју ја, а и публика с правом очекујемо - додао је тренер Војводине.

Војводина ће у наредном колу гостовати екипи Партизана у Београду. Тај меч је на програму у недељу од 19.00.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Вук-026
У недељу - с' пола гаса по сигурне бодове у Београд...
007
Bio sam na utakmici i nisam video gol od zadnjce 2 cure koje su stale ispred mene al nema veze pšto sam ga video na tv ipak je i zadnjice vredelo videti a Vojvodina treba da uz Ezea ide na pobede do kraja jer pored odličnog Đurića tu su super mladi Milojević,Gojkov,Gajić odbrana inaravno Eze najbolji u ligi igrač
Žeza
Bravo VOJVODINA, a sad naša stalna mušterija. Partizan

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.