Почетна / Фудбал / Војводина

На „Карађорђу“ све толико запуштено да ће ускоро санитарним чворовима моћи да се приђе само на коњу

Куп дуел Војводине и Синђелића одигран у тужном амбијенту, домаћин продао само 28 улазница на „Карађорђу“
ФОТО: Н. Неговановић

Нисмо урадили ништа велико, само оно што смо морали и што се се од нас очекивало. Тим речима је шеф стручног штаба Драгомир Окука прокоментарисао победу против Синђелића (4:0) и пласман Војводине у четврфинале Купа Србије.

Реалан осврт искусног стручњака, свесног да његов тим озбиљно посрће у првенству, па је због тога дужник који не може да се искупи само једном победом.

Упркос убедљивом тријумфу, Новосађани у среду нису блистали. Бледо прво полувреме, бољи наставак. Једно и друго довољно за елиминацију Синђелића. Такав садржај уклопио се у тужни амбијент.

У среду после подне играло се пред аветињски празним трибинама (продато само 28 улазница, уз приход од 7.600 динара).  Терен у ужасном стању, примерен некој сеоској забити а не другом граду по величини у Србији!

На „Карађорђу“, у европској престоници културе, све је толико пропало и запуштено да ће ускоро санитарним чворовима моћи да се приђе само на коњу.

Може ли у таквом окружењу да се очекује бољи фудбал. Привлачнији, атрактивнији и лепршавији? Тешко. Вечна прича о узроцима и последицама.

Док други, они с којима хоћемо да се такмичимо, прописују на колико трава треба да буде подшишана и притом размишљају о грејању терена и седишта на трибинама, ми се ваљамо у блату до гуше.

Призивамо више родитеља с децом на фудбалским стадионима на којима не постоје ни елементарни хигијенски услови!

Док је тако, има ли уопште смисла да се прича о увођењу ВАР технолгије? Да ли је на јавном објекту, којим би пре свега требало да се позабави санитарна инспекција, уопште важно да ли је офсајд био или није, да ли је лопта прешла замишљену гол-црту или није?

Коментари18
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Bravo Aleks čista istina posle jogurta i bureka sad se dele novci...nek ih dele oklen su došli ako tamo ima išta
007
bolje na magarcima da ne uvredimo prave magarčine
Aleks
Bruka i sramota, Novi Sad nije prestonica kulture, vec prestonica obracuna zaracenih krajiskih i crnogorskih klanova, a zbog toga propada sve ostalo, policija korumpirana, politicari bitange...Dajte pare iz Saveza pod hitno za Vojvodinu, propasce kao OFKa ako se ovako nastavi!
Pecikoza
Nelogičan je sam naziv Karađorđe za stadion. U vreme Karađorđa fudbal nije bio ni u snovima. Prema Karađorđu trebalo je nazvati nešto drugo, zameniti eventualne turcizme. A Novi Sad je dao toliko velikana fudbala po kojima se stadion mogaozvati. Toza, Vujadin...
FkpCascais
Stadion je dobio ime Karadjordje u vreme kad je osnovan i treba se drzati tradicije, a ako je Karadjordje tebi vezan za turcizan druzi ti si totalno zalutao u zivotu...
goran
Pa kad nam je nacija okrenuta rijalitijima i ne trebaju nam stadioni i pozorista...Bezkorisna ulaganja To je davno proslo vreme..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.