Почетна / Фудбал / Војводина

Неславан рекорд, Војводина продала само 28 улазница

По киши и прилично хладном времену на трибинама је било само 300 љубитеља фудбала
fkvojvodina.rs

Меч Војводине и београдског Синђелића у Купу Србије (4:0) није био привлачан за гледаоце.

По киши и прилично хладном времену на трибинама је било само 300 љубитеља фудбала.

Према званичним подацима, продато је само 28 улазница и инкасирано 7.600 динара!?

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sz
Mora da bude besplatan ulaz dok narod ne stekne naviku dolaska na stadion!!! I ovako ne zive klubovi od ulaznica!!!
nedo
Politiku na stranu!!! Privatizacija je ,na zalost,jedini spas u svim nasim klubovima ,ali ako bi bila poytena ,javna,potkovana zakonom(klupskim statutom-izmijenjenim i prilagodjenim tome). Sto se tice Vose,isto,stim sto navijaci treba da urade sve kako bi natjerali rukovodstvo da pripremi teren(statut)za to,ali prije svega pozvati bivse istaknute i zasluzne clanove Vose,koji hoce,i vide i neki svoj interes,jer je to neizbjezno,da oforme neku koaliciju za spas Vose,i preuzmu klub(Mihajlovic,Govedarica,Saula,....Ili na tender...Ali sve je na navijacima jer je ovo stanje neodrzivo i ne vodi nicemu sem bogacenju pojedinaca i urusavanju kluba kojem je i izlazak u Evropu misaona imenica a obecali su mnogo toga a ni igre ni rezultata dugovi se gomilaju djeca Vose su u drugom planu sto svojom sto tudjom krivicom a Dunav tece,tece i lisce vene i opada
Gardista
Zao mi je kada procitam ovakvu vest. Fudbal se svuda u svetu poboljsava i sve je popularniji dok kod nas tone... Jedini pun stadion do poslednjeg mesta u domacim takmicenjima video sam na TV-u u Vranju... Slika je bila prelepa a jos lepsa kada sam saznao da su oni poslednji na tabeli u SL... U jednom trnutku je tu sliku polvario komentator kad je rekao da Dinamo ne igra prvenstvene utakmice u vranju i da su tamo gde igraju isto prazne tribini a ne kao na ovij 5-6 hiljade ljudi... Drzavo pomozi tom narodu na jugu bar nesto da imaju dok se bore sa siptarima da nam ne otmu i jug srbije
bolje da nista nisi napisao
Stadion u Vranju? Covece, o cemu pricas? Pa, ono je IGRALISTE...ako znas razliku...
zlajac
Svi bi da gledaju PSG, Real, Liverpool, Barcelonu... i uisto vreme očekuju napredak domaćeg fudbala. Nije čudo da deca beže.
007
po ko da gleda kako uprava dirigovana iz vlasti kao pomaže Vojvodini ko što su i pre 25,15 ,5 g uz pomoć 30 plaćenih navijača od 2005 ovde ne smeš ni 3. da budeš a u YU 2 pute TITULA 3 puta Vicešampioni SE KUP četvrtfinala KEŠ i KUP UEFA pa su gledaoci plaćali da gledaju prijatelske utakmice protiv malih VELIKIH klubova kao Slavija sa Salajke po 2000 ljudi kad je NS bio grad A AP Vojvodina prava a ne lažna POKRAJINA
Zubus72
Sve se slažem samo stvarno ove godine nemamo kvalitet za veće domete ,jer nit imamo igrače koji prave razliku na terenu niti imamo koncepciju igre !!!
Vosa
Pokrajine prave razdor?! Eno u Svajcarskok se cupaju za kosu, ne znaju sta da rade, zbog pokrajina, isto i u Nemackoj!!! Samo je resenje u privatizaciji ali pravoj, postenoj i vidljivoj!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.