Почетна / Фудбал / Војводина

Вукасовић после Војводине изабрао Ђер, уговор на три године

Протекле две године провео сам најлепше фудбалске тренутке у Војводини, играма верујем да сам се одужио људима који су ме довели - вели Вукасовић
ФОТО: ФК Ђер

Без велике помпе Марко Вукасовић (28) је после одласка из Војводине пронашао нови клуб. Наредне три године играће у мађарском друголигашу Ђеру који са нескривеним амбицијама креће у првенство да се домогне Супер лиге из које је пре пет лета пресељен неколико рангова ниже.

- Протекле две године провео сам најлепше фудбалске тренутке у Војводини, играма верујем да сам се одужио људима који су ме довели. Остварио ми се дечачки сан о коме сам као 15 маштао када сам из Ђеновића односно клуба Орјен из Зеленике стигао у Нови Сад. Мада ме је уговор везивао до краја године у договору са управом и нашли смо најбоље решење да будем слободан играч и променим средину - појашњава Вукасовић.

Брзо се прочула вест да је Вукасовић слободан играч.

- Једина опција било је иностранство. Имао сам понуда из Србије, Азербејџана, Казахстана, Турске. Иако су биле пуно повољније одлучио сам се за мађарског друголигаша Ђера. Имам лепе успомене из суседне земље где сам три године играо, био капитен Кечкемета и Вашаша. Свиделе су ми се амбиције клуба који је међу најорганизованијим у Мађарској, а ни финансијска понуда није за „бацање“. Потпису на уговор помогао ми је и мађарски пасош јер по прописима у другој лиги не могу да играју странци - истиче Вукасовић који је некад играо и у грузијској Чикури.

Успешно је Ђер кренуо у овој сезони?

-  Стартовали смо победом што је била потврда одлично обављених припрема. Примљен сам од управе, тренера и саиграча феноменално и по мојој процени имамо квалитетан састав спреман да се упусти у борбу за прво место - истакао је на крају поуздани искусни универзалац.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.