Почетна / Фудбал / Војводина

ФК Војводина: Докле ће јавност ћутати на намештање утакмица (ВИДЕО)

Фудбалски клуб Војводина изразио је незадовољство суђењем Бојана Николића на утакмици против Радничког у Нишу у Супер лиги
ФОТО: БЕТА

Гледали смо још један празник бруке и бесмисла српског фудбала, у режији делегиране судијске тројке на челу са Бојаном Николићем – наводи се у саопштењу Војводине.

Утакмица та два клуба у суботу у 29. колу српског првенства завршена је нерешено 1:1.

Војводина је навела да је опет суђен непостојећи пенал, да су постојали „запањујући критеријуми” за жуте и црвене картоне, затим „голови из офсајда, сецкање игре”, док ни „разбијена глава није била разлог за црвени картон”.

Нисмо изгубили утакмицу, а обраћамо се спортској јавности Србије са питањем: докле ћемо ћутати и гледати како резултате креирају судије, лобији и кладионице, уместо фудбалера на терену? Сви то знају и све ћуте! Зашто? додаје се.

Истиче се да је то била четврта утакмица заредом између Радничког и Војводине на којој је новосадски клуб „брутално и намерно оштећен”.

Пише да се још нико није огласио на жалбу која је Војводина поднела Судијској комисији Фудбалског савеза Србије поводом утакмице са Црвеном звездом.

Поднећемо жалбу на суђење и на овој утакмици. Са доказима. 'Ако лаже коза, не лаже рог', показују снимци са утакмице – наводи се у саопштењу Војводине.

Војводина је навела да „задржава право на другачије иницијативе у циљу заштите српског фудбaла од свима знаног срамног суђења”, ако не буде никакве реакције Судијске комисије ФСС-а.

Коментари36
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

sumider moder
Sve dok su razni mrakici ,terzici,binici na tim mestima da mogu nesmetano da reziraju prvenstvo.Binic zaduzen za regularnost ?Sta dalje da pricamo,tuzno.
fkv klisa
na silu radnicki u evropu.jedva cekam da ih vidim u evropi,tu toncev ne pomaze.radnicki nije izbacio igraca 100 godina a hoce da ima rezultat na silu,pa cukaricki je za njih institucija.zao mi je jadnickog sto su dopustili politicarima da se toliko razmasu.pravi se kao u sfrj vestacka velika cetvorka,pa se na sednicama kpj,udbe odlucuje ko ce biti prvak,tako i sada interes je da nis igra evropu pa na silu.radnickom to mesto po istoriji pripada al ne na silu.prvo ulozite u infrastrukturu i rad sa mladjim kategorijama pa kad izbacite novog piksija,ramba bice i uspeha.
007
pox i realno czip. takvi kakvi su ne da je trebalo ugasiti već ih nije ni trebalo stvoriti jer zbog njih i ne sme da bude niko prvak od 90 sem debeovca arkana 98. što niko normalan ne računa i što treba retroaktivno uefa da poništi,i dok svi klubovi lige ne kažu dosta ..igrajte sami za bg. prvaka bez prava izlaska u Evro Kupove ..e tad će se igrati fudbal..ovo shvataju pravi i pošteni navijači czip. koji su odavno digli ruke od fubala i svojih klubova kao i ja od Vojvodine na koju će mi ostati predivne uspomene i ponos iz 60,70,80tih koje sam gledao kao i Evro bljeskova u zadnjih 5 godina i poštovanje prema precima koji su koji su je osnovali sami bez pomoći grada,države i ostalih organa već svojom ljubavlju i entuzijazmom za fudbalom i sportskim vežbanjem
misa tumbas
jel ovaj ista sudio valjano taj dan ??
Goran
E pa tribine su pravi pokazatelj stanja.Onih par stotina prisutnih ce zameniti par desetina..A bio derbi kola..

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.